Selena Gomez súlyos lépéssel reagált a Golden Globe botrányra

2024. január 11.
A Selena Gomez és Kylie Jenner közti vélt vagy valós feszültség az idei Golden Globe leghangosabb botránya, ami az énekesnőre is komoly hatással volt...

Az idei Golden Globe-on nem a győztesek vagy a káprázatos ruhák okozták a legnagyobb hírverést, hanem az a vélt vagy valós botrány, ami Selena Gomez és Kylie Jenner között robbant ki. Az eseményen Selena Gomez barátnőivel, Taylor Swifttel és Keleigh Tellerrel sugdolózott, sokak szerint arról, hogy Kylie Jenner nem engedte, hogy közös képet készítsen Timothée Chalamet-vel. Bár később Chalamet és Gomez is tagadta, hogy valóban erről lett volna szó, a botrányt boncolgató írások és az eseményről készült videófelvételek azóta is töretlen népszerűséggel keringenek a neten.

Most nagyon úgy tűnik, hogy Selena Gomeznek elege lett a drámából, ugyanis bejelentette, hogy otthagyja a közösségi médiát – legalábbis egy időre. Az énekesnő egyébként már korábban is tartott szünetet, melynek kapcsán elmondta, hogy a mentális egészségét szeretné óvni a döntéssel. Nem kizárt, hogy a Kylie Jennerrel való feszültség és az eset körüli publicitás túlságosan megterhelő volt az énekesnőnek, így érthető, ha Selena Gomez megpróbál egy kicsit távolabb lépni a forrongó eseményektől.

A sztár egyébként nem olyan rég jelentette be, hogy újra szerelmes, és láthatóan nagyszerűen alakul a kapcsolata Benny Blancóval, szóval feltehetően inkább erre koncentrál majd a sztárvilágban zajló botrányok helyett.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images