Selena Gomez megmutatta, hogy a hollywoodi sztároknak is szöszös a haja és pattanásos az arca

2023. február 18.
Selena Gomez smink nélküli, gyönyörű szelfisorozatot osztott meg az Instagramján, ahol megmutatja a természetesen göndörödő haját is.
Selena Gomez

A friss képeken – amelyekhez csak ennyit írt: „Én” –, teljesen egyszerű ruhákat visel, kiegészítőként csak egy arany karika-fülbevalót hord, sőt az orra mellett lévő apró foltot sem rejtette el a képről. „A valaha volt legszebb” – kommentelte az énekesnő egy közeli barátja, Nicola Peltz Beckham, akivel nemrég csináltatott közös tetoválást. Aubrey Plaza pedig egy szívecskés emojival reagált a képekre.

A rajongók is imádták, hogy az egykori Disney-sztár nem próbálta eltakarni a bőrét. Egyikőjük ezt írta: „Pattanásos osztag, gyülekezz!” „Végre egy híresség, aki normális, aki megmutatja, hogy teljesen természetes az, hogy nem lehetünk mindig és mindennap tökéletesek” – lelkesedett egy másik kommentelő, aki tovább folytatva a gondolatmenetet azt írta, hogy több hírességnek kellene ezt a példát követnie.

Selena Gomez Insta Story-ja smink nélkül, természetes hajjal.

Selena Gomez Insta-storyja smink nélkül, természetes hajjal

A Rare Beauty alapítója – aki a pletykák szerint mostanában a Chainsmokers egyik tagjával, Drew Taggarttal randizik –, sosem félt megmutatni sebezhetőségét a közösségi médiában.

Selena Gomez nemrégiben reagált azokra a testszégyenítő megjegyzésekre, amelyeket a 2023-as Golden Globe-díjátadó után kapott, ahol egy csodaszép Valentino ruhában jelent meg. „Most egy kicsit teltebb vagyok, mert egyszerűen jól éreztem magam az ünnepek alatt” – osztotta meg az énekesnő a díjátadó után az Instagram Live-jában.

Tavaly nyáron pedig egy felhívást tett közzé, miszerint ideje újra megmutatni az igazi hasat a testpozitív mozgalom fényében a TikTokon is. Színes fürdőruhában pózolt, visszautasítva azt, hogy a kamera kedvéért behúzza a hasát.

Selena Gomez Insta Story-ja smink nélkül, természetes hajjal.

Selena Gomez Insta-storyja smink nélkül, természetes hajjal

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images, Insta Stories/Selena Gomez