Paris Hilton legszebb születésnapi ajándéka a kisfiától

2024. február 18.
Paris Hilton nem is lehetne boldogabb: február 17-én ünnepelte 43. születésnapját. A nagy nap reggelén pedig kisfia, Phoenix volt az, aki a legkitörőbb örömmel köszöntötte őt.
Paris Hiltont kisfia köszöntötte születésnapján

Február 17-én ünnepelte 43. születésnapján Paris Hilton. A nagy napon a híresség a TikTok-csatornáján osztott meg egy édes videót 13 hónapos kisfiáról, Phoenixről, ahogy a kisfiú a bébikompjában kitörő örömmel nyargal anyukája felé, és közben boldogan nevet. „A legjobb születésnapi reggel, amiért nagyon hálás vagyok – írta a poszt alá. – Annyira tele van a szívem, hogy szétrobbanhat!”

@parishilton

Best Birthday Morning Greeting Ever🥹 My heart is so full it could burst!🥰

♬ original sound - ParisHilton

Phoenix, Paris Hilton és férje, Carter Reum első közös gyermeke, aki 2023 januárjában született béranyától. Kislánya, London, szintén béranyától novemberben született. A kislányról Paris még nem posztolt, de egy nappal a születésnapja előtt egy videón megmutatta, hogyan játszik Phoenix a testvérével, aki a játszószőnyegen fekszik. 

@parishilton

Phoenix is still learning how to be gentle around London 🥺🥰👶🏼💖

♬ original sound - ParisHilton

A kétgyermekes édesanya, Paris Hilton láthatóan nagyon boldog az új szerepben, és alig várja, hogy még több boldog és csodálatos pillanatot éljen meg a családjával közösen. 

Paris Hilton a születésnapjáról az Instagramon is megemlékezett, és rengeteg fotót osztott meg a 2023-as évből, köztük egy halloween alkalmából készült fotót is, amelyen Britney Spears Toxic című slágere után légiutas-kísérőnek öltözött, Phoenixet pedig pilótajelmezbe bújtatta. De a képek között egy családi nyaraláson készült fotó is helyet kapott, amelyen férjével, Carterrel és két gyermekükkel együtt kockás pizsamába öltöztek.

A híresség annak ellenére is nagyon boldognak érzi magát, hogy kisfia megszületése után gonosz kommentek kereszttüzébe került. Amikor ugyanis 9 hónapos kisfiáról először rakott ki közös képet, a kommentelők nagyon durva dolgokat írtak Phoenix külsejéről. Többen gúnyos megjegyzéseket tettek a baba fejméretére, és azt találgatták, vajon lehet-e valami betegsége. Paris rajongói szerencsére kiálltak a kisfiúért, akit nem győztek dicsérni. Voltak, akik arra is felhívták a netezők figyelmét, hogy ha bármi betegsége is lenne a babának, Paris biztosan a lehető legjobb ellátást kereste meg neki.

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images