Paris Hiltonnak kislánya született – ha megszületett már

2023. november 24.
Paris Hilton teljesen lesokkolta a rajongókat friss Instagram-posztjával, amiben alig 11 hónappal kisfia születése után egy kislányt üdvözöl.
Paris Hilton kisfiát a pletykák szerint béranya szülte.

Még egy éve sincs, hogy Paris Hilton az egész világot meglepte nagy bejelentésével: a 42 éves celeb és örökösnő januárban közölte követőivel, hogy béranya segítségével megszületett kisfia, Phoenix. Az idei hálaadás alkalmából Paris Hilton újra sokkolta követőit, mikor megosztott egy képet egy szett kislány ruháról, közölve, hogy ő ebben az évben kislányáért ad hálát.

A posztból egyértelműen kiderül tehát, hogy Paris Hilton kislányt vár, sőt, az is, hogy lánya a London nevet kapja, de a rajongók egyelőre nem tudják eldönteni, hogy megszületett-e már a kisbaba. Az szintén biztos, hogy a babát most sem Paris hordta ki, de még nem tudni, hogy szintén béranya segítségével, esetleg örökbefogadás útján lett / lesz újra anya az egykor botrányos sztár.

Annyi biztos, hogy a közeljövőben érdemes lehet figyelni Paris Hilton Instagram-oldalát, hiszen nagyon valószínű, hogy a közeljövőben jóval többet is megtudhatunk majd a kis Londonról.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images