Paris Hilton cuki karácsonyi videóban mutatta meg újra sokat bántott kisfiát

2023. december 19.
Paris Hilton nemrégiben gonosz kommentek kereszttüzébe került, mikor megmutatta kisfiát – most azonban újra posztolt egy cuki videót a kis Phoenixről.
Paris Hilton kisfiát a pletykák szerint béranya szülte.

Nemrégiben óriási botrány kerekedett Paris Hilton körül, amikor az örökösnő megosztott egy fotót lassan egyéves kisfiáról, Phoenixről. A kommentelők durván nekiestek a kisfiúnak, akit azzal bántottak, hogy „túlságosan nagy a feje”, miközben azt javasolták Paris Hiltonnak, hogy mindenképpen vitesse orvoshoz a kicsit.

Az egykor botrányos bulizási szokásairól híres sztár később nyilvánosan is közölte, hogy a kisfiának semmi baja, csupán „az átlagosnál nagyobb a feje”, és úgy tűnik, a rossz élmény nem is vetette vissza benne, hogy megosszon néhány cuki családi pillanatot. 

Paris Hilton ezúttal egy bájos videót posztolt TikTok-oldalára, amelyen a kis Phoenix egy csillogó karácsonyfadísszel játszik, és láthatóan nagyon élvezi a dolgot:

@parishilton

Baby P getting into the Christmas decorations✨👶🏼🪩🎄✨

♬ original sound - ParisHilton

A kisfiú nagyon jókedvűnek és energikusnak tűnik a felvételen, ami alatt ezúttal már szerencsére inkább a pozitív kommentek vannak túlsúlyban. Paris Hilton egyébként nemrégiben jelentette be, hogy egy kislánnyal bővül a család, bár erről egyelőre még nem árult el több részletet. 

Forrás: People Fotó: Getty Images