Barry Keoghan pucér fenékkel pózol a Vanity Fair címlapján

2024. február 22.
A Saltburn sztárja, Barry Keoghan teljesen meztelenül állt modellt a Vanity Fair magazin legújabb, Hollywood Issue névre keresztelt számának címlapján.
Barry Keoghan pucér fenékkel pózol a Vanity Fair címlapján

Barry Keoghan tényleg nem szégyenlős! A Saltburn 31 éves sztárja filmbéli karakterének egyik legikonikusabb jelenetét idézte meg a Vanity Fair legújabb számában, a Hollywood Issue-ban.

Persze ez nem a hivatalos, nyomtatott borító, azon ugyanis egy stílusos Gucci öltönyben pózol olyan A-listás színészek között, mint Natalie Portman, Pedro Pascal, Jenna Ortega, Bradley Cooper, Jodie Comer, Lily Gladstone, Greta Lee, Charles Melton, Da’Vine Joy Randolph és Colman Domingo.

Barry Keoghan valójában egy kis videóban pucérkodott, ami a Saltburn híres jelenetére utal, amelyben Keoghan karaktere, Oliver meztelenül táncol Sophie Ellis-Bextor Murder on the Dancefloor című dalára. Az ikonikus, mindent megmutató jelenet az egyik legtöbbet emlegetett momentum lett a 2023-ban bemutatott filmből.

A színész arról is beszélt, hogy bár általában talál párhuzamokat a saját élete és a szerepei között, a Saltburnben alakított Oliverre valójában nem nagyon hasonlít – egy kivétellel: „Otthon szoktam meztelenül táncolni. Mindenki csinálja, ember. Mindannyian éneklünk a zuhany alatt. Mindannyian hülyén viselkedünk, amikor egyedül vagyunk, és szabadnak érezzük magunkat.”

Forrás: US Weekly, Fotó: Getty Images