Barry Keoghan lett a díjátadó szezon stíluskirálya

2024. február 02.
Barry Keoghan iszonyatosan vagány szettjeivel dominálja a vörös szőnyeget.
Barry Keoghan szettjei

Barry Keoghan csillaga szélsebesen ível felfelé. Nemcsak színészként, hanem stílusikonként is kezdi kikövetelni és kiérdemelni a neki járó figyelmet. 

Barry Keoghan Írországban született 1992-ben. Hányatott gyerekkora volt, drogfüggő édesanyja problémái miatt a nagymamája nevelte őt és öccsét, Ericet. Barry és testvére árvaházakban is megfordultak, így meg kellett tanulniuk keménynek lenni és megvédeni magukat. 

A nehéz gyerekkor miatt Barry Keoghan az átlagtól eltérő módon, nyersen és nagyon intuitíven viszonyul a színjátszáshoz és a divathoz is. Első nagyobb filmszerepei a Dunkirk és a Colin Farrell és Nicole Kidman főszereplésével készült Egy szent szarvas meggyilkolása című filmek voltak.

Az idei díjátadó szezonban Barry Keoghan a Saltburn című filmmel hasít, aminek főszerepéért élete első Golden Globe-jelölését is bezsebelhette. 

A vörös szőnyeges bevonulások alkalmával Barry elképesztő frissességet hoz magával, egy unalmas szettet sem láttunk még rajta mostanában. Új stylistja, Ilaria Urbinati elmondása szerint Keoghant nagyon is érdekli a divat, de szerencsére nem veszi véresen komolyan a dolgot. Barry mindenre nyitott, és a hagyományostól eltérő, szokatlan és extravagáns darabokat is nagy magabiztossággal tudja viselni.

Hoztunk egy válogatást Barry Keoghan – eddigi – legstílusosabb szettjeiből.

Barry Keoghan punk szettje

Talán ez a Louis Vuitton összeállítás volt az első jelentősebb szett, ami feltette Keoghant a divatrajongók térképére. A vagány piros összeállításban keveredik a kabát és a nadrág négyzetmintája és a különleges gallérú, ékszerekkel díszített ing nagyon megmozgatta az emberek fantáziáját. A nadrág oldalán futtatott láncokkal kiegészítve pedig modern punknak is mondhatnánk ezt a stílust.

Barry Keoghan a 2024-es Golden Globe-on

Barry Keoghan 2024-es Golden Globe szettje

Barry Keoghan Burberry szettje

Keoghan legújabb sorozata, A levegő urai premierjén jelent meg ebben az ujjatlan türkiz moher felsőben. A stylistja szerint nem sok férfit lehetne rávenni, hogy ezt az összeállítást felvegye. Barry gond nélkül belement és nagyon jól tette.

Barry Keoghan szettjei

Barry Keoghan szettjei

Barry Keoghan Dolce & Gabbana szettje

Barry egy fehér, Dolce & Gabbana crop-mellényt és vasalt szárú, lágy esésű fehér nadrágot választott egy premierre. A magabiztosság, amellyel viselni tudja a femininebb szetteket is, egyszerűen lehengerlő.

Barry Keoghan szettjei

Barry Keoghan szettjei

Barry Keoghan Givenchy szettje

A 31 éves színész öltöztetője azt nyilatkozta: „olyan cuccokat adok rá, amiket senki más nem lenne képes ilyen jól viselni”.

Barry Keoghan szettjei

Barry Keoghan szettjei

Barry Keoghan mintás Burberry szettje

Keoghan nem fél kipróbálni a legőrültebb mintákat sem. Ebben az összeállításban jelent meg a Burberry egyik bemutatóján.

Barry Keoghan szettjei

Barry Keoghan szettjei

Forrás: vogue.com     Fotó: Getty Images