Tóth Vera káprázatosan festett a születésnapján

2024. március 04.
Tóth Vera a tegnapi napon ünnepelte 39. születésnapját. A különleges nap alkalmából pedig egy Instagram-bejegyzést is közzétett, hogy megköszönje a jókívánságokat. A fotón jól látható, hogy az énekesnő csak úgy ragyog!
Tóth Vera

Tóth Vera a tegnapi napon, vagyis március 3-án ünnepelte 39. születésnapját. Az énekesnő ezen alkalomból egy fotót is közzétett Instagram-oldalán, hogy megköszönje a szülinapi jókívánságokat. 

Tóth Vera láthatóan csak úgy ragyogott, ezen a különleges napon pedig a fekete ruháját egy letisztult sminkkel kombinálta. Kétség sem fér hozzá, csodásan állt neki! A fotón az énekesnő vélhetően a születésnapjára kapott gyönyörű virágcsokorral pózol a kamera előtt. Kétség sem fér hozzá, csodásan állt neki! Tóth Verát számos híresség köszöntötte egy közös fotóval, és ez alól természetesen húga, Tóth Gabi sem volt kivétel. 

Isten éltessen sokáig, gyönyörű testvérem

– írja Tóth Gabi Instagram-bejegyzésében, majd hozzátette: „Azt hiszem, mindig nagyon mély és szoros kapcsolatunk volt, de az elmúlt időszakban gyémántként erősödött meg és ragyogja át lelkem a léted. szeretlek Ajuska.”

A testvérpár láthatóban jóban-rosszban kitart egymás mellett, ugyanis a tavalyi év második fele Tóth Gabi válása körül forgott. Egy korábbi interjúban Vera úgy nyilatkozott, hogy a család már aludni sem tud a rengeteg bántástól, amit húga kap. 

„Én sem alszom már, annyira fáj, hogy őket bántják. Ha engem szeretnek, akkor legalább rám való tekintettel ne csinálják ezt” – mondta.

Forrás: Instagram Fotó: Centrál Archívum