Tóth Vera megmutatta smink nélkül is gyönyörű arcát

2023. szeptember 14.
Az aranytorkú énekesnő ismét bebizonyította, hogy kívül-belül gyönyörű.
Tóth Vera

Ha nem tudnánk, hogy Tóth Vera 38 éves, el sem hinnénk! Az énekesnő pár órája posztolt egy képet Instagram-oldalára, amin megmutatta, hogy igazi természetes szépség. „Hiszem azt, hogy egyszer eljutsz arra szintre, hogy már csakis a saját lelkeden át láthasd magad és el is hidd, hogy nem számít, milyen tested van, hogy formálod a stílusod, ha azt méltón tudod viselni” – fogalmazott a 2004-es Megasztár győztese.

Vera azt írta, szeretné elkerülni a plasztikai beavatkozásokat, mert úgy érzi, nem tud azonosulni velük, és az egész élete a természetességről szól: „A természetesség a legszebb dolog a világon, az egész életem erről szól, a zenémben, a színpadi létben, és megpróbálom a külsőmben is tükrözni ezt a filozófiát. Szépek vagyunk, jó így. Ne dönts meggondolatlanul és próbálj meg egy valódi képet látni magadról, a torzult kép nem vezet jóra és mindig lesz, aki bevállalja azt, hogy segítségével elfedhesd valódi önmagad. Inkább időben kezdd el az arcápolást és tarts mértéket, ha mégis úgy döntesz, hogy kés alá fekszel. Nem ördögtől való semmi ilyesmi, a tudomány csodája, csak előbb fedezd fel önmagad, aztán dönts, hogy kell-e, vagy sem..”

Az énekesnő azt is hangsúlyozta, hogy odafigyel a bőrápolásra és nem telik el úgy nap, hogy ne mosná le este a sminkjét. Az eredmény magáért beszél, Vera kívül-belül ragyog. A sztár fotóját IDE kattintva tudod megnézni.