Tóth Vera: Már aludni sem tudunk a sok bántástól

2023. augusztus 23.
Szerinte, ha egy házasság nem működik, azt nem szabad erőltetni.
Tóth Vera

Napok óta attól hangos a net, hogy Tóth Gabi házassága tönkrement. Az énekesnő a hétvégén adott koncertje alatt üzenet a gyűlölködőknek. Most pedig a nővére beszélt arról, hogy már aludni sem tudnak.

Rengeteg bántást kap Tóth Gabi

Tóth Vera, aki a napokban mondta ki az igent szerelmének, arról beszélt a Tényeknek, hogy a család már aludni sem tud attól a sok bántástól, amit a húga kap. 

„Ha kiutálkoztátok magatokat, tényleg hagyjátok abba, mert ez már nagyon rossz. Nem tudunk aludni sem… Én sem alszom már, annyira fáj, hogy őket bántják. Ha engem szeretnek, akkor legalább rám való tekintettel ne csinálják ezt” – mondta.

Vera arra is kitért, hogy szerinte nem szabad erőltetni valamit, ha az nem működik. „Még akkor sem, ha egy gyermekről van szó. Olyan nincs, hogy a gyermek miatt megmentünk egy házasságot. Mert utána már egy rossz hangulat lesz közöttük” – nyilatkozta. 

Gabi nővére hozzátette azt is, hogy a kényszerből együttélés a gyermeken csapódik le. „A válás sem jó a gyermeknek, de az még rosszabb, ha két egymást nem szerető, vagy egymásból kiábrándult ember együtt van.” 

Fotó: press.tv2.hu TV2