Johnny Deppet ismét erőszakkal vádolja egy színésznő

2024. március 21.
Johnny Deppet ismét erőszakkal vádolja egy színésznő. Állítása szerint a sztár a Betépve című film forgatásán követte el az abúzust.
Johnny Deppet erőszakkal vádolja egy színésznő

Johnny Deppet erőszakkal vádolja egy színésznő. Lola Glaudini állítása szerint a sztár a Betépve című film forgatásán viselkedett vele megbotránkoztatóan. A színésznő az év elején adott interjút a Powerful Truth Angels podcastnak, ahol arról beszélt, hogy Depp agresszívan leszidta őt a közös munkájuk során. Ugyanis a film rendezője, Ted Demme arra kérte Glaudinit, hogy amikor Johnny Depp kimondja a monológjának egy bizonyos sorát, a színésznő törjön ki nevetésben.

„[Depp] mondja a monológját. Hallom a végszót, és haha, nagyokat nevetek, vagy ilyesmi” – mondta Glaudini, hozzátéve, hogy néhány másik felvétel alatt is így játszott a jelenetben. „Amikor azt mondták, hogy ennyi, Johnny Depp odajött hozzám, az arcomba nyomta az ujját, és így szólt: „Mi a faszt képzelsz magadról? Ki a fasznak képzeled magad? Fogd be a pofád. Itt vagyok, és próbálom elmondani a kibaszott szövegemet, te pedig kurvára kizökkentesz. Te kibaszott idióta. Ó, most, ó, már nem olyan vicces? Most már kussolsz? Most már befogod a pofád? Maradj olyan csendben, mint amilyen kibaszott csendben vagy most.”

Glaudini, akinek ez volt az első nagyobb filmje, nagyon izgatott volt, hogy együtt dolgozhat Depp-pel, ugyanis bálványozta a sztárt. „Csak az járt a fejemben: Ne sírj, ne sírj, ne sírj” – mondta a színésznő, akitől a színész állítólag nem kért bocsánatot a viselkedése miatt. A film hangtechnikusa és egyben Johnny Depp képviselője, Samuel Sarkar is megszólalt az eset kapcsán. Ő azt mondta, hogy ebben a pozícióban az ember mindent hall, ami a forgatáson történik, beleértve a zajokat és a fecsegést is. „Soha nem hallottam ilyesmit – és ez emlékezetes esemény lett volna” – állítja Sarkar.

Forrás: Variety, Fotó: Getty Images