Szabó Zsófi szexi fotósorozatban mutatta meg különböző arcait

2024. március 25.
Legyen szó öltözködésről vagy frizuráról, kétségtelen, hogy Szabó Zsófi mindig tud újat mutatni, ez pedig most sem történt másképp. A műsorvezető ezúttal egy szexi fotósorozat keretén belül mutatta meg különböző arcait.
Szabó Zsófi

Az évek során már megszokhattuk, hogy Szabó Zsófi mindig tud valami újat mutatni, amitől leesik az állunk. Nem rejti véka alá, hogy eszméletlen formában van, így brutális hasizmát sem fél megmutatni. A műsorvezető azonban attól sem retten vissza, ha stílusváltásról van szó, ugyanis előszeretettel próbálja ki az újdonságokat. Szabó Zsófi nemcsak frizurája, de a ruhák tekintetében is igen bevállalós. Karácsonykor például egy dögös combcsizmában, illetve pucérnadrágban pózolt, de a szexi bőrruha és a dögös harisnya is remekül áll neki. 

Zsófiról ezúttal egy szexi fotósorozat került elő, amelyeken egy teljesen másik arcát mutatja meg. A közzétett fotósorozat keretén belül a műsorvezető öt különböző stílusú szettet viselt, így mindegyiken teljesen különbözik az összhatás. 

Az első képen Zsófi egy fehér, habos-babos ruhát viselt, majd ezt követte egy blézer, illetve egy szexi, fémhatású outfit. A műsorvezető a bevállalós ruhadarabok mellé egy ennél visszafogottabb, kék maxiruhában is pózolt, amit egy pezsgőszínű, flitterekkel ellátott ruha követett. 

Forrás: Instagram Fotó: Central-archívum