Charlize Theron ritkán látott családjáról posztolt

2024. március 28.
Charlize Theron pazar programmal indította a tavaszi szünetet: két lányával együtt a floridai Disney Worldben pihenték ki a fárasztó munka- és iskolanapokat.
Charlize Theron pixie frizurával vonul

Bár nálunk még csak most kezdődik a tavaszi szünet, Charlize Theron és lányai már elkezdték a jól megérdemelt feltöltődést – méghozzá nem is akárhogyan. A színésznő Instagram-oldalán osztotta meg a jó hangulatú családi képeket, melyeken a 11 éves Jacksonnal és a 7 éves Augusttal élvezik a floridai Disney World látványosságait. Charlize Theron a helyszínhez méltóan egy Mickey egeres baseballsapkában, laza csíkos pólóban, sortban és egy kényelmes sportcipőben látogatott a parkba, ahol a képek tanúsága szerint nagyon jól érezték magukat lányaival.

A 48 éves Charlize Theron még néhány attrakciót is kipróbált lányaival együtt: igazi belevaló, vagány anyuka volt. Charlize Theron egyébként 2012-ben fogadta örökbe Jacksont és 2015-ben Augustot, és korábban őszintén beszélt a folyamatról a nyilvánosságban is. A színésznő az NPR-nak adott 2019-es interjúban úgy fogalmazott, az örökbefogadási procedúra során nem fogalmazott meg semmiféle elvárást leendő gyerekével kapcsolatban – szerette volna hinni, hogy épp az a gyerek kerül majd hozzá, akit neki szánt a sors, és akinek őt szánták édesanyának.

Egy évvel korábban a People-nak azt is elárulta, hogy mindig is örökbefogadásban gondolkodott, és azt is hozzátette, különös véletlen, hogy a gyerekei afroamerikaiak, vagyis afrikai származású, de már amerikai állampolgárok lettek – hiszen Charlize Theron maga épp „fordítva”, dél-afrikai születésű amerikai.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images