Mihalik Enikő édes fotókon mutatta meg, hogyan ünnepli családjával a húsvétot

2024. április 01.
Mihalik Enikő az Instagram-oldalán posztolt néhány kedves családi képet húsvét alkalmából.
mihalik_eniko_marieclaire

A nyuszi Mihalik Enikőhöz és családjához is megérkezett! A világhírű modell húsvétvasárnap posztolt az Instagram-oldalára egy képválogatást, amellyel bepillantást engedett egy kicsit abba is, hogyan ünnepli a családjával a húsvétot.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés

A galéria második képén például a húsvéti ünnepi asztalukat mutatta meg Enikő: jól látható, hogy a modell még az amerikai otthonában is próbálja tartania magyar hagyományokat, és az ünnep alkalmából tradicionális finomságok kerültek a tányérokra.

De természetesen a tojásfestés sem maradhatott el! Bár a folyamatot Mihalik Enikő nem örökítette meg, de sejthető, hogy a tojások kifestésében 3 éves kislánya, Eva Rose is részt vett. Egy másik képből pedig az is kiderült, hogy igazi, magyar barackpálinkával is koccintottak az ünnepi asztalnál.

Mihalik Enikő 2020 februárjában ismerkedett meg férjével, Korányi Dáviddal, az első babájuk érkezését pedig 2021 márciusában jelentették be. A kis Eva Rose végül 2021 júliusában született meg. Mihalik Enikő csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak a kislányát, leggyakrabban egy 24 óráig elérhető, majd eltűnő Instagram-storyban szokott róla képet posztolni, de azt is csak úgy, hogy édes göndör fürtjein kívül semmi se látszódjon belőle.

Enikő karrierje az 1990-es évek végén kezdődött egy tehetségkutató versennyel, ahonnan egészen a Chanel, a Louis Vuitton és a Gucci kifutójáig jutott. Gyakran láthattuk őt a legnagyobb divatheteken is,  de az utóbbi időben tett pár lépést hátra a modellvilágtól, hogy családjára és kislányára, Eva Rose-ra koncentráljon.

Fotó:  Marie Claire archív