Édes fotón, ahogy Mihalik Enikő kislánya egy magas sarkút próbálgat

2024. február 13.
Mihalik Enikő ismét megmutatta ritkán látott kislányát. Eva Rose igazi nő! Ezúttal édesanyja magas sarkúját próbálgatja egy szívmelengető fotón.
mihalik_eniko_marieclaire

Mihalik Enikő ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak kislányát, Eva Rose-t. A csodaszép modell időről időre azért kivételt tesz. Most sem volt ez másképp: ezúttal egy szívmelengető fotón mutatta meg, ahogy kisgyermeke a magas sarkúját próbálgatja.

Mihalik Enikő 2021 júliusában adott életet első gyermekének, Eva Rose-nak. Kislányát nagyon ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak, leggyakrabban egy 24 óráig elérhető, majd eltűnő Instagram-storyban szokott róla képet posztolni, de azt is csak úgy, hogy édes göndör fürtjein kívül semmi se látszódjon belőle.

Enikő ezúttal egy anya-lánya képet osztott meg Instagram-történetében, és azt a kérdést tette fel a követőinek, hogy ki viseli jobban a magassarkúját: ő vagy a kétéves Eva Rose. A kislány természetesen hihetetlenül édes, amint édesanyja magas sarkú cipőit próbálgatja, a gyönyörű modell pedig, ahogy már megszokhattuk, hihetetlenül elegáns a képen.

Mihalik Enikő kislánya a modell magas sarkújában

Mihalik Enikő karrierje az 1990-es évek végén kezdődött. Egy tehetségkutató versenyről egészen a legnagyobb divathetekig, illetve a Chanel, a Louis Vuitton és a Gucci kifutójáig jutott. Az utóbbi időben egy kicsit visszavonult a modellvilágtól, hogy családjára és kislányára, Eva Rose-ra koncentrálhasson.

Forrás: Instagram