Ezzel a szívtipró színésszel randizik Shakira – a barátai félnek, hogy újra összetörik a szívét

2024. április 04.
Tragikus válása után most úgy tűnik, hogy Shakirára ismét rátalált a szerelem. Az énekesnő láthatóan nagyon lelkes az új kapcsolatát illetően, azonban a barátai attól félnek, hogy újra összetörik a szívét.
Kiderült, hogy kivel randizik Shakira

Az elmúlt években az egész világ szemtanúja lehetett Shakira és Gerald Piqué válásának. A tavalyi évben a válás egyre inkább elmérgesedett, ráadásul a csatározások a nyilvánosság előtt zajlottak. Shakira dalban ócsárolta egykori férjét, míg Piqué gúnyos posztokkal reagált az énekesnőnek. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a színésznőre talán ismét rátalált a szerelem. 

A hírek szerint Shakira Lucien Laviscount brit színésszel randevúzik. Lucien Laviscount nemrég az Emily Párizsban című sorozatban kapott szerepet, most pedig úgy tűnik, hogy nemcsak Lily Collins fikciós karakterét, hanem Shakirát is meghódította. Az újdonsült románc azonban aggodalmat váltott ki az énekesnő baráti körében, ugyanis attól tartanak, hogy a színész pusztán a hírnév miatt randizik Shakirával.

Shakira és Lucien Laviscoun

Shakira és Lucien Laviscoun

Néhány bennfentes megerősítette, hogy Shakira és Lucien együtt vannak, azonban hangsúlyozták, hogy még nem mélyült el a kapcsolatuk. A 47 éves énekesnő barátai  vélhetően ezt örömmel hallották, mivel attól félnek, hogy újra összetörik az énekesnő szívét. 

„Shakira kétségbeesetten szeretne szerelmes lenni, de a barátai aggódnak, mert Lucien lassan kúszott felfelé a hírességek ranglétrán. Mindeközben olyan nőkkel randevúzott, akik kevésbé voltak híresek, nem úgy, mint Shakira” – mondta egy forrás. 

A forrás azt is elmondta, miszerint az énekesnő barátai úgy gondolják, hogy még nincs túl exén, Gerald Piquén. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images