Shakira üzent annak a férfinak, akit élete szerelmének tart – és nem Piquéről van szó

2023. szeptember 09.
Shakira és Gerard Piqué 2022-ben váltak el egymástól, 12 év kapcsolat és két közös gyermek után. Most élete szerelméről vallott az énekesnő.
Shakirát nagyon megviselte volt párjának hűtlensége.

A tavalyi év meghatározó volt Shakira életében, hiszen 12 éves kapcsolata ért véget Gerard Piquével, gyermekei apjával. A kolumbiai énekesnő visszatért a zenéhez, slágerré váltak a dalok, amelyekben kifejezte érzéseit egykori férje hűtlenségével kapcsolatban.

És bár tavaly áprilisi Miamiba érkezése óta egy sor pletyka látott napvilágot lehetséges románcairól, melyek közül a legerősebb az F1-es sztárral, Lewis Hamiltonnal volt, Shakira elárulta, ki élete szerelme. Nem, nem Piqué és nem is Hamilton az!

Több jel is arra utal, hogy Shakira és Lewis Hamilton együtt vannak

Több jel is arra utal, hogy Shakira és Lewis Hamilton együtt vannak

Shakira elárulta, ki élete szerelme

A 46 éves művésznő születésnapja alkalmából gyengéd üzenetet szentelt a közösségi oldalain édesapjának, William Mebaraknak, és élete szerelmének nevezte őt. 

A sport.es szerint Shakirának és édesapjának hihetetlenül szoros a kapcsolata, minden adódó alkalommal megjegyzi az énekesnő, hogy milyen mély szeretetet érez iránta. Shakira mindig is nyilvánosan hangoztatta háláját és szeretetét családja, köztük édesapja iránt, akit élete alapvető alakjának tart.

Forrás: Marca, Fotó: Getty Images