Súlyos balesetet szenvedett Lilu, kórházi ápolásra szorul

2024. április 08.
Lilu közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy komoly baleset érte őt a családi túra közben: a műsorvezető kórházban lábadozik.
Lilu

Tegnap este Instagram-oldalán osztotta meg Lilu, hogy túrázás közben baleset érte: a műsorvezetőnek még egy műtéten is át kellett esnie. „Az ember mindig tanul… pl. azt, hogy túrázni a családoddal a világ egyik legjobb dolga. Akkor, ha van annyi eszed, hogy nem a csini tornacipődben mész, hanem egy olyanban, amit erre találtak ki” – kezdi a posztot Lilu.

A két képből álló bejegyzés első fotóján a Liluland házigazdája egy csodaszép dombos tájat mutat, míg a következőn már bekötött jobb lábbal látjuk a kórházi ágyon fekve. „Hát, ezt most én is megtanultam…  mondjuk egy gyors műtét, és 7 csavar fog egy erre emlékeztetni… azt mondják, mindenben meg kell találni a jót… hát, én most még keresem, de lesz időm megtalálni” – zárja a posztot Lilu, hozzátéve, hogy „Netflix felkészül”, amivel jó eséllyel arra utalt, hogy néhány héten keresztül csak filmnézésre lesz lehetősége a lábadozás mellett. 

Az ember mindig tanul...pl, azt, hogy túrázni a családoddal, a világ egyik legjobb dolga. Akkor, ha van, annyi eszed, hogy nem a csini tornacipődben mész, hanem egy olyanban, amit erre találtak ki. Hát, ezt most én is megtanultam...mondjuk egy gyors műtét, és 7 csavar fog egy erre emlékeztezni...azt mondják, mindenben meg kell találni a jót...hát, én most még keresem, de lesz időm megtalálni 😅😇🫠🙃 Netflix felkészül...😼😼

Lilu posztja alatt egyébként rengeteg híresség kívánt jobbulást a műsorvezetőnek: többek között Axente Vanessa, Mautner Zsófi, Ábel Anita és Epres Panni is jókívánságokat küldött neki. Sőt, Dukai Regina még néhány filmet is ajánlott Lilunak a Netflix kínálatából. Sokan kiemelték, hogy a kényszerpihenő néha meglepően jól jön, amikor az ember hajlamos túlhajtani magát, mi mindenesetre innen is kívánjuk, hogy Lilu minél előbb felépüljön!

Fotó: Marie Claire Archív