Pándi meggyel és szatmári szilvával szépül Lilu

2019. június 28.
Hungarikum-kezelésekkel és a márka új arcának, Lilunak hivatalos bemutatásával debütált a második Helia-D Professional szalon Budapesten. A brand június 26-án megnyitott új egysége a speciális, egyedi kozmetikai- és orvostechnikai kezelések egészen izgalmas kínálatát sorakoztatja fel.

Az egyik legismertebb hazai kozmetikai márka termékeit már a kezdetek óta természetes növényi hatóanyagok – mint például növényi őssejtek, körömvirág, kukoricafellevél, napraforgószár, tokaji aszú, szőlőmag-, argán-, jojobaolaj és sheavaj – felhasználásával állítják elő, melyeknek a bázisát folyamatosan fejlesztik és bővítik. Így a jól bevált hatóanyagok mellett már olyan modern összetevők is helyet kapnak termékeikben, mint a hialuron, retinol vagy a tengeri kollagén. Az új szalon és a Professional termékcsalád arca a megnyitó háziasszonya, Lilu lett.


Eleve nagy büszkeség, hogy van olyan magyar márka, ami a nemzetközi piacon is abszolút bárminek a vetélytársa lehet. Az pedig, hogy igazi beauty-megszállottként együtt is dolgozhatok a Helia-D-vel, az egy tökéletes találkozás” – mondta a műsorvezető.

A drogériákban nem fellelhető Helia-D Professional vonalat még magasabb hatóanyag-tartalom jellemzi és az első szalon megnyitásáig többnyire csak kozmetikusokon keresztül volt elérhető – de a szalonoknak köszönhetően bárki könnyen bővítheti az otthoni szépészeti kollekcióját a professzionális termékekkel.
A tévézés mellett a szépségápolással foglalkozom a legtöbbet. Rengeteg terméket tesztelek és most már átfogó ismeretem van a magyar és külföldi márkákról is. Már évekkel ezelőtt, amikor még fel se merült, hogy együtt dolgozzunk, voltak olyan kedvenceim a Helia-D-től, amiket beépítettem a rutinomba” – mesélte Lilu.

A termékek mellett az új szalonban többek között olyan egyedi szolgáltatások is helyet kapnak, mint az általuk kifejlesztett Helia-D lifting masszázs, illetve a világon máshol nem elérhető négy tradicionális, hungarikum-kezelés. Borterápiás a hidratálásért, napraforgó narancsos a feszes bőrért, pándi meggyes a vitalizálásért és szatmári szilvás a bőrfiatalításért. A klasszikus kezelések mellett elérhetőek a leginnovatívabb kozmetikai gépek is: mezoterápia, radiofrekvencia, ultrahang, hidroabrázio.

Orvosesztétikai fókusz

Érdekes plusz információ, hogy maga az orvos esztétika a 21. század egyik legjobban fejlődő ágazata, a mindössze néhány percet igénybe vevő hialuronsavas arcfeltöltés, arcszobrászat pedig a leggyakoribb beavatkozások közé tartoznak jelenleg a szépségiparban. A magyar márka szalonjában is olyan felszívódó, szinte fájdalommentes kezelések érhetők el, melyek lehetővé teszik a fiatalság látványos és természetes visszaállítását.