Liu Shaolin Sándor szexi félmeztelen fotói felforrósították az Instagramot

2024. április 17.
Liu Shaolin Sándor jelenleg Dubajban tartózkodik, ahonnan a követői legnagyobb örömére posztolt néhány – egészen szexi – fotót.

Nem lehet pontosan tudni, hogy mi okból, de az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor jelenleg Dubajban tartózkodik, ahonnan mindannyiunk legnagyobb örömére közzétett az Instagram-oldalán egy fotóválogatást. A galériában többféle fotó is helyet kapott: van, amelyiken egy asztalnál ülve pózol; megmutatta elképesztően izmos lábát; de természetesen helyet kapott egy strandon fekvős, és egy tükörben pózolós félmeztelen kép is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Liu Shaolin (@shaolinliu) által megosztott bejegyzés

A strandolós pillanatok mellett a sportoló a Dubajra zúdult óriási esőzést is megörökítette. A hírek szerint az elmúlt 75 év legnagyobb esőzése sújtotta az Egyesült Arab Emirátusokat – hétfőtől kedd estig több mint 120 milliméter csapadék esett Dubajban.

Nem meglepő módon Liu Shaolin Sándor posztja óriási sikert aratott – a kommentszekciót ellepték a sportolónak írt bókok, és persze a szívecske emojik.

Legalább ennyire imádták a netezők egyébként azt a képet is, amit néhány hónappal ezelőtt a kínai újév alkalmából posztolt ki az Instagram-oldalára Liu Shaolin Sándor. Az akkori képén a sportoló egy plüsspandát ölelt magához, és a fotó annyira cukira sikeredett, hogy valószínűleg rengeteg rajongó szívét azonnal megolvasztotta. De a kínai újév alkalmából posztolt képek között helyet kapott egy olyan fotó is, amin testvérével, Liu Shaoanggal együtt volt látható. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Liu Shaolin (@shaolinliu) által megosztott bejegyzés

 

A gyorskorcsolyázó olimpiai bajnok Liu testvérek, Shaolin és Shaoang kapcsán 2022 novemberében robbant a bomba – ekkor röppentek fel a hírek arról, hogy a fivérek Magyarország helyett Kínát képviselve folytatnák tovább sportolói karrierjüket. Kisebb huzavona után végül zöld utat kapott az átigazolás, így hát Liu Shaolin és testvére, Liu Shaoang ma már a kínai válogatottat képviselve versenyeznek.

Fotó: Czvitkovits Judit