Megacuki képpel köszönti a kínai újévet Liu Shaolin Sándor

2024. február 09.
Liu Shaolin Sándor és testvére a kínai újév, a sárkány évének tiszteletére álltak elő a fotókkal.

Liu Shaolin Sándor egy nagyon kedves képpel köszöntötte a kínai újévet. Liu Shaolin fotóján egy annyira realisztikus plüsspandát ölel magához, hogy többször meg kellett néznünk, nem valódi-e. A jelenleg is Kínában élő, és kínai színekben versenyző Liu testvérek is izgatottan várják a Sárkány évének kezdetét. A képek között megbújik egy közös kép is Shaolinról és Shaoangról, ha tovább lapoztok.

A gyorskorcsolyázó olimpiai bajnok Liu testvérek, Shaolin és Shaoang kapcsán tavaly novemberben robbant a bomba. Ekkor röppentek fel a hírek arról, hogy a fivérek Magyarország helyett Kínát képviselve folytatnák tovább sportolói karrierjüket. Kisebb huzavona után végül zöld utat kapott az átigazolás, és a fiúk legfrissebb posztjukban már a kínai válogatott mezében pózolnak.

2024 a fa Sárkány éve lesz. A kínai horoszkóp egyik legerősebb jegye a víz Nyulat váltja február 10-én, a holdújév kezdetén. A Sárkány évének különleges jelentősége van a kínai kultúrában.

A Sárkány a hatalom, a bátorság és a szerencse szimbóluma. A Sárkány évében születetteket általában erőteljes és karizmatikus egyéneknek tartják, akik képesek nagy dolgokat elérni az életben.

Forrás: Instagram     Fotó: Czvitkovits Judit