Hihetetlenül cuki képet posztoltak a szülinapos Lajos hercegről

2024. április 23.
Lajos herceg betöltötte hatodik életévét, ennek alkalmából szülei egy elképesztően bájos friss fotót osztottak meg róla! Mutatjuk a cikkben.
Lajos herceg hivatalos neve

Isten éltesse a szülinapos Lajos herceget! Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyereke a mai napon ünnepli hatodik születésnapját, a jeles nap alkalmából pedig egy friss fotót is láthattunk a fiatal Lajos hercegről. A walesi hercegi páros Instagram-oldalára posztolt képen Lajos herceg a szabadban látható, egy piknikpléden hasalva a füves területen. A fiatal herceg kockás ingben van és látszólag mezítláb heverészik, arcán pedig széles mosoly terül el.

Lajos herceget legutóbb akkor láthattuk a közösségi médiában, amikor Katalin hercegné feltöltötte ominózus anyák napi képét. A fotó hamar virálissá vált, amikor felfigyeltek rá, hogy a kép Photoshop-bakiktól hemzseg – ezekről később Katalin hercegné elismerte, hogy ő maga felel értük.

Úgy tűnik egyébként, hogy ezt a képet is Katalin hercegné készítette Lajos hercegről, aki saját bevallása szerint is gyakran fotózza gyerekeit. Lajos herceg híres jókedvéről és humoros természetéről: többször is előfordult már, hogy vicces grimaszokkal trollkodott végig nyilvános eseményeket, mindenkit elszórakoztatva maga körül.

Nehéz időszak Lajos herceg életében

Bár Lajos herceg általában csupa mosoly, testvéreivel együtt valószínűleg nagyon nehéz időszakot él meg. Nemrégiben került nyilvánosságra Katalin hercegné diagnózisa, ami minden bizonnyal az egész család közérzetére rányomja bélyegét. Katalin egyébként azt mondta, az életkoruknak megfelelő szinten magyarázta el betegségét a gyerekeinek, vagyis úgy tűnik, Lajos herceggel is közölte a hírt.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images