Courteney Cox megbánta, hogy nem volt szigorúbb szülő

2024. április 25.
Courteney Cox nemrég őszintén mesélt arról, hogy miket bánt meg az anyasága során és mik lennének azok, amiket ma már másképp csinálna. Elmondása szerint lehetett volna szigorúbb szülő is.
Courteney Cox megbánta, hogy plasztikáztatott

Egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben azok, akik kamaszokat nevelnek, és ez alól úgy tűnik, hogy az 59 éves Courteney Cox sem kivétel. A Jóbarátok sztárját nemrég a londoni repülőtéren kapták lencsevégre, amint éppen 19 éves lányával, Coco Arquette-tel vitatkozik. Az anya-lánya páros között láthatóan heves vita zajlott, azonban azt nem lehetett tudni, hogy pontosan mi volt a veszekedés kiváltó oka. A színésznő szerdán a Minnie Questions című podcastban vendégeskedett, ahol őszintén elmondta, hogy miket bánt meg az anyasága során, és mi az, amit ma már másképpen csinálna. Courteney a podcastban azt mondta, hogy bárcsak meg tudta volna védeni lányát bizonyos helyzetektől, illetve kapcsolatoktól. Hangsúlyozta, miszerint lehetett volna sokkal határozottabb szülő is. 

„Nem léptem közbe még akkor sem, ha tudtam, hogy valami nincsen rendben, mert attól féltem, hogy dühös lenne rám. Bíznom kellett volna magamban és közbe kellett volna lépnem” – fejtette ki a podcastban. Courteney azt is hozzátette, miszerint 19 éves lánya gyakran egyedül küzd meg az élet adta megpróbáltatásokkal, mivel Coco úgy véli, hogy édesanyja nem értené meg őt. 

„Persze a korral jár, hogy megtanultam nemet mondani és határokat szabni, de azt kívánom, hogy bárcsak szigorúbb szülő lettem volna, amikor még kisebb volt” – tette hozzá Courteney.

A nehézségek ellenére az anya-lánya párosnak mindig is szorosnak tűnt a kapcsolata, nemrég például a Sikoly 6 premierjén is együtt voltak.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images