Courteney Cox nyilvánosan veszekedett lányával

2024. március 12.
Courteney Coxot és 19 éves lányát a londoni Heathrow reptéren kapták lencsevégre, ahol láthatóan elég heves vita zajlott az anya-lánya páros között.
Courteney Cox és lánya Coco Cox Arquette

Nincs könnyű helyzetben az, aki kamaszokat nevel, ezt úgy tűnik, az 59 éves Courteney Cox is nagyon jól tudja. A Jóbarátok sztárját a napokban a londoni Heathrow repülőtéren kapták lencsevégre, amint 17 éves lányával, Coco Arquette-tel vitatkoznak. A képeken Courteney Cox és lánya egymás mellett sétálnak: Coco heves kézmozdulatok kíséretében magyaráz, többször is az anyja felé mutatva ujjaival, Courteney Cox pedig feszült, sötét arckifejezéssel hallgatja őt.

A PageSix oldalán publikált lesifotókon Coco egy kényelmes sötétszürke melegítőszettben és fehér sportcipőben van, míg Courteney Cox farmert, fekete cipzáros pulcsit és fekete dzsekit visel. Azt nem tudni, pontosan mi lehetett a – látszólag feszültséget okozó – téma az anya-lánya páros között, de a képeken úgy tűnik, Coco kifejezetten hevesen magyaráz Courteney Coxnak.

Az anya-lánya páros egyébként meglehetősen közel áll egymáshoz: a napokban a Sikoly 6 New York-i premierjén lehetett látni őket, ahol lelkesen mosolyogtak a kameráknak. Courteney Cox egyébként épp a Sikoly forgatásán találkozott annak idején Coco édesapjával, David Arquette-tel, akivel 1999-ben össze is házasodtak. Lányuk 2004 júniusában született meg, hosszas sikertelen próbálkozás után. Kilenc együtt töltött év után aztán Courteney Cox és és David Arquette elváltak, majd a Jóbarátok Monicája 2013-ban hozzáment Johnny McDaidhez. Cocót barátságban, azóta is közösen nevelik.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images