Ő Courteney Cox, vagyis a Jóbarátok Monicájának 18 éves lánya

2022. március 10.
Courteney Cox próbált úgy öltözni a Jóbarátok utolsó évadának forgatásán, hogy eltakarja egyre kerekedő hasát, amiben kislánya, a ma már 17 éves Coco növekedett. Nézd meg, milyen nagy lett a lánya!

Coco Arquette egy igazi színészszerelem gyümölcse: édesanyja a rendmániás Monicát alakító Courteney Cox színésznő, édesapja pedig a sokoldalú David Arquette, aki nemcsak színészként, de producerként és forgatókönyvíróként is hírnevet szerzett. A pár, akárcsak a Courtney által megformált Monica, sokat küzdött azért, hogy szülő lehessen, több szomorúan végződött próbálkozás után azonban (kicsivel az anyuka 40. születésnapja előtt) 2004. június 13-án megszületett Coco Cox Arquette.

Courteney Cox és lánya Coco Cox Arquette

A kislány különleges keresztnevét az anyukája nevéből rakták össze, Coco a színésznő keresztnevének (Courteney) és vezetéknevének (Cox) első két-két betűjéből áll. Bár Coco sokat váratta a szüleit és viszonylag későn született, a ma már 57 éves anyukáját ez cseppet sem zavarja: előszeretettel mosolyognak közös képeken és videókban, ahol jól látszik, hogy Courteney-t elképesztően fiatalon tartja kamaszlánya, ezért is kár, hogy annak idején olyan szépészeti beavatkozásokon esett át, amiket mára megbánt

Courteney Cox és lánya Coco Cox Arquette

Bár a szülők 1999-ben kötött házassága 2010-ben válással végződött ami igencsak megviselte az akkor 6 éves Cocót – máig jó kapcsolatot ápolnak egymással. Mint azt édesapja egy 2011-es interjúban elmondta, Cocót nagyon bántotta, hogy az emberek a szülei válásáról fecsegnek. Courteney és David mindent megtettek és ma is megtesznek azért, hogy Cocót szeretetben neveljék még akkor is, ha nem egy fedél alatt élnek. Soha semmit nem titkoltak lányuk elől, és a válással kapcsolatos, leginkább szívbemarkoló kérdéseire is igyekeztek őszintén, ugyanakkor megnyugtatóan válaszolni.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

A hamarosan nagykorúvá váló Cocóról már kisebb korában kiderült, hogy csodás énekhanggal született, az Instagramon több olyan videó is látható, amiben az anyukája zongorázik, ő pedig énekel. 2017-ben nemcsak otthon, a négy fal között mutatta meg, milyen tehetséges, hanem egy videóklipben is szerepelt, ami után bátorító visszajelzéseket kapott, szülei is világgá kürtölték, mennyire büszkék rá.

Coco, akiről pillanatnyilag úgy tűnik, hogy nem készül színészi pályára, nagyon szeret olvasni és a tanulás is fontos neki. Ha a leendő karrierjét illetően nem is lépne szülei nyomdokaiba, az már most biztos, hogy szuperül állnak rajta az anyukája egykori ruhái, amiket Coco szívesen vesz elő újra a szekrényből.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Nem kizárt, hogy Coco egy napon újságíró lesz: alig múlt 15 éves, amikor híres anyukájával készített interjút arról az időszakról, amikor várandós volt vele. Mikor arra kérte a színésznőt, hogy három szóval írja le azt a bizonyos 9 hónapot, a Jóbarátok Monicája az izgalmas, érzelmekkel teli és nagyszerű válaszokat adta. Szóba került az is, hogy milyen ételeket kívánt leginkább Courteney, amikor Cocót hordta a szíve alatt, amire habozás nélkül rávágta, hogy „krémsajtra és paradicsomra”, a kislány pedig meg sem próbálta leplezni a véleményét: „De ez undorító!” Az egyszerre vicces és szívmelengető videó egy nagy anya-lánya öleléssel végződik, ami tökéletesen megmutatja, milyen csodás Coco és Courteney kapcsolata!

Fotó: Instagram, Getty Images

Ezt láttad már?