Palvin Barbi csodaszép erdei tündérnek öltözött

2024. május 12.
Palvin Barbi egy különleges eseményen vett részt, ahol középkori jelmezekbe bújnak és a miliőbe illő fiktív lényeknek öltöznek a résztvevők – így persze a magyar modell is.
Palvin Barbi megmutatta smink nélküli arcát, és eszméletlenül gyönyörű

Most már határozottan ki merjük jelenteni, hogy a magyar modell egyenesen tündérszép – Palvin Barbi ugyanis erdei tündérnek öltözve jelent meg egy amerikai eseményen. A renaissance fair lényege, hogy a résztvevők autentikus középkori hangulatot teremtenek díszletekkel és jelmezekkel, ami olykor kiegészül olyan fantasy lényekkel is, mint például a tündérek vagy koboldok. Bár nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen helyen találkozhatunk a magyar modellel, Palvin Barbinak nagyon jól állt a tündér look: levelekkel ékesített fejdíszt, vállait szabadon hagyó puffos ujjú ruhát és zöld fűzőt viselt, tökéletesen megidézve egy csoda szép erdei tündért.

A 24 óráig elérhető Instagram sztorit Palvin Barbi egyik barátja posztolta az alábbi szöveggel: „Renaissance fair a kedvenc erdei tündéremmel”, majd a magyar modell is megosztotta a közös képet saját oldalán.

Palvin Barbi egyébként a jelek szerint eléggé szeret beöltözni: már láthattuk őt vicces halloweeni jelmezekben is, de az Oktoberfest alkalmából is klasszikus népviseletet húzott:

Azért legtöbbször mégis inkább nőies, gyakran kifejezetten dögös szettekben szoktuk látni Palvin Barbit – idén márciusban a Versace exkluzív koktélpartiján ragyogott férje, Dylan Sprouse oldalán egy elképesztő ezüst összeállításban, de imádtuk a párizsi divathéten viselt szettjeit is, különösen a selyemhatású csodát, amit a Paco Rabanne márka 2024/25-ös őszi kollekciójának bemutatójára öltött fel.

Fotó: Getty Images