Hosszú Katinka kislánya úgy nő, mint a gomba

2024. május 15.
Hosszú Katinka lánya, Kamília nagyon szépen fejlődik, ezzel boldoggá téve teljes családját. Mi pedig rajongunk szívecskés nadrágjáért!
Hosszú Katinka kislánya

Hosszú Katinka friss képen mutatta meg kislányát, Kamíliát. A fotón a baba családi házuk terasz ajtajánál térdepel, és mintha jó úton haladna abba az irányba, hogy lassan fel is álljon. 

A magyar úszónő és férje 2023 augusztusában jelentették be, hogy megszületett első gyermekük, akit már nagyon vártak. Hosszú Katinka időről időre néhány kép erejéig meg szokta mutatni, hogy telnek a napok Kamíliával, így történt ez a legfrissebb posztban is. 

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú Katinka és Layber-Gelencsér Máté 2019 óta alkotnak egy párt. Úgy tudjuk, hogy Hosszú Katinka 30. születésnapi buliján ismerkedtek meg egymással, ahova Máté Katinka egyik barátja által kapcsolódott be. A fiatalok között azonnal működött a kémia, aminek eredménye 2022-ben egy lánykérés és egy esküvő, 2023-ban pedig Kamília születése lett.

Mint kiderült, amint Hosszú Katinkának, úgy Gelencsér Máténak is volt már korábban egy házassága, így a közös tapasztalatok miatt még nagyobb a megértés és az összhang közöttük.

Hosszú Katinka már az uszodába és elvitte kislányát, Kamíliát

Hosszú Katinka már az uszodába is elvitte kislányát, Kamíliát

Kamília születése óta Hosszú Katinka ismét elkezdett edzeni. Több képet is megosztott arról, hogy a családja leginkább úgy tudja őt segíteni a felkészülésben, ha vele tartanak az edzőtáborokba, így annyi időre sem kell elválniuk egymástól. A jelek szerint Hosszú Katinka „csapata” az uszodán kívül is nagyon jól és harmonikusan működik.

Forrás: Instagram      Fotó: