Édes fotón, ahogy Hosszú Katinka a kislányával készül a párizsi olimpiára

2024. február 29.
Hosszú Katinka Spanyolországban készül a 2024-es párizsi olimpiára. A felkészülésben pedig nagyon különleges segítsége van, méghozzá kislánya személyében.
Gömbölyödő pocakkal jelentette be Hosszú Katinka, hogy kisbabát vár

Már tavaly novemberben megírták a lapok, hogy Hosszú Katinka folytatni szeretné az úszókarrierjét. A 34 éves sportoló a szülés után újra nekiállt edzeni, mégpedig azért, hogy részt vehessen a hatodik olimpiáján is 2024 nyarán Párizsban.

A világhírű magyar úszónő gyakran posztol kislányáról, de természetesen mindig odafigyel arra, hogy ne mutassa a baba arcát. Láthattuk már, ahogy Katinka Kamíliával és férjével, Layber-Gelencsér Mátéval edzőtáborozik. Abba a pillanatba is bepillantást engedett, amikor a szülés után hazaértek a kórházból, és bemutatták kutyáiknak az új jövevényt.

A háromszoros olimpiai bajnok, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Katinka most egyenesen Spanyolországból, egyenesen a medence mellől posztolt. „Kamília első gyakorlása” írta a fotóhoz az úszó, aki már a párizsi olimpiára készül.

Hosszú Katinka 2023 augusztusában hozta világra kislányát. Ugyan a sportoló gyakran posztol Kamíliáról, ritkán beszél róla. Azt azonban elárulta, hogy igazán szerencsés, ugyanis első gyermeke már két hónaposan átaludta az éjszakákat, és ez azóta sem változott sokat.