Így ünnepelte Nyári Dia a 30. születésnapját!

2024. május 25.
Nyári Dia betöltötte a 30. életévét. A kerek születésnapot a családja és a barátai egy igazán sportos meglepetéssel ünnepelték.
Nyári Dia 30 éves lett

Betöltötte a 30. életévét Nyári Dia. A színésznő családjával és barátaival ünnepelte a jeles napot, amelyről az Instagramon posztolt.

A kép alá Nyári Dia ezt írta: „Megérte betölteni a 30-at, a legszuperebb ajándékot idén kaptam: a barátaimmal és a családommal együtt lefutottunk 30 kilométert, az útvonal és az, hogy kik csatlakoznak, meglepetés volt, este pedig együtt ünnepeltünk.”

Nyári Dia 30 éves lett

Nyári Dia 30 éves lett

Nyári Dia 30 éves lett

Annak ellenére, hogy még csak 30 éves, Nyári Dia már 7 éve alkot egy párt férjével, Kovács Dániellel, közös gyermekük, Zéti pedig már 6 éves. A Storynak Nyári Dia nemrégiben arról mesélt, milyen anya.
„A barátaim szerint igazi hippimutter vagyok – mondja nevetve Dia, aki jól tudja, hogy az emberek szívesen törnek pálcát egymás feje felett, ám őt sosem érdekelték a kéretlen tanácsok és a fotelhuszárok kritikái. – Nem érdekel, amikor megbélyegeznek, hogy rossz anya vagyok. A gyereknevelés szerintem egyébként sem egyszemélyes feladat, hanem csapatmunka. Azért, mert egy nő anyává válik, még nem kell mindent terhet egyedül cipelnie. Nem szégyen segítséget kérni! Jó esetben az apukák és a nagyszülők is hadra foghatók, de tudom, hogy vannak olyan anyák, akik képtelenek akár egy percre is elszakadni a gyermeküktől. Én nem vagyok ez a típus. Bár a világon mindennél jobban szeretem Zétit, de nekem a kezdetektől fogva igényem volt arra, hogy olykor magamban legyek, elutazzunk kettesben a férjemmel, vagy kikapcsolódjak a barátnőimmel.”

Fotó: Schumy Csaba