Nyári Dia elképesztően dögös Marilyn Monroe-ként

2023. április 01.
A színésznő egy monodrámában alakítja majd a legendás szőke szexszimbólumot, és annyit előre elmondhatunk, hogy külsőre garantáltan sikerült megragadnia.
nyari-dia

A Barátok Közt színésznője Instagram-oldalán osztott meg egy képet, amin már az ikonikus szőkeség bőrébe bújva szerepel, és azt kell mondanunk, nagyon meggyőző az átváltozás. Nyári Dia egyébként természetesen egy darab kedvéért öltözött Marilyn Monroe-nak: a Ki vagy, Marilyn? című előadás főszerepét játssza.

A poszt mellé azt írta: „A monodráma szerintem az egyik legnehezebb, ha nem A legnehezebb műfaj a színészi pályán. Nagy fába vágtuk a fejszénket, de az eddigi nézői vélemények alapján úgy néz ki, megbirkóztunk vele @h.varga_tamas barátommal.” Majd Nyári Dia hozzátette, szeretettel várják a nézőket az előadásra, ahol mindent megtesz majd érte, hogy a nézők ne bánják meg, hogy jegyet váltottak.

A kommentelők láthatóan szintén meg vannak elégedve Nyári Dia Marilyn Monroe imitációjával, amit egyébként nemcsak a jellegzetes outfittel, de szexi mosolyával is megidéz. Azt azért hozzátette, a darab nem a Szöszi című film alapján készült, vagyis valószínűleg nem érdemes annyi explicit erotikára számítani.

Fotó: Central Archív