Szabó Erika egy édes fotón mutatta meg, hogyan alszik kisfia

2024. június 03.
Szabó Erika ismét egy meghitt, idilli pillanatot osztott meg kisfiával, Nolennel. Az édesanya láthatóan minden percét élvezi a babázásnak.
Szabó Erika gyereke

Szabó Erika, akit leginkább a Barátok közt Tildájaként ismerhet az ország, tavaly áprilisban jelentette be, hogy babát vár, azóta pedig láthatóan minden egyes percét élvezi a babázásnak. A színésznő pár hónappal ezelőtt egy rendkívül meghitt fotót posztolt kisfiával, Nolennel. A kép láttán a színésznő követőinek a szíve is ellágyult. Szabó Erika ritkán enged betekintést magánéletébe, illetve kisfiával töltött hétköznapjaiba, azonban ezúttal ismét kivételt tett. 

Erika nemrég Instagram-oldalán osztotta meg intim és meghitt pillanatát Nolennel. Erikának ugyanis sikerült elkapnia azt a pillanatot, amikor kisfia elaludt a mellkasán, ezzel a „problémával” pedig vélhetően sok édesanya szembesül. Az idilli pillanatot ide kattintva tudod megtekinteni. Az irtó aranyos képhez a színésznő a következőt írta: 

„Nap trapped. Neked is ismerős az a helyzet, amikor elalszik rajtad és te mozdulni sem mersz, nehogy felébreszd? Olyan édesen szuszog.” 

A színésznő nemrég egy interjúban azt is elmesélte, hogy kisfia nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt természetű baba, aki „gyakorlatilag mosolyogva kel és fekszik, és akár órát lehetne igazítani hozzá, annyira megvan a kialakult kis napi rutinja”. Szabó Erika és orvos férje 2020-ban házasodott össze, a színésznő pedig már akkoriban is pedzegette, hogy szeretnének családot alapítani. 

Forrás: Instagram Fotó: Centrál-archív