Megható videóval köszöntötte Jessica Alba a lányát

2024. június 08.
Jessica Alba lánya, Honor 16 éves lett. A jeles nap alkalmából a büszke anyuka megható videót készített és tett közzé lánya életéről az Instagramon.
Jessica Alba és lánya még 2023-ban

Jessica Alba mindig úgy nyilatkozott az anyaságról, hogy három gyereke adszámára bátorságot, hogy merje követni az álmait. Láthatóan rém büszke volt mindig Jessica Alba a lányára is. A 16 éves Honor, a család legidősebb gyereke gyönyörű tinilány lett, és nagyon hasonlít a mamájára.

Jessica Alba a lányán kívül is büszkén posztolja a családi pillanatokat. Tavaly a családi nyaralásról osztott meg fotót a gyerekeiről: a fotón feltűnt a színésznő férje, Cash Warren, és a pár három gyereke: a 16 éves Honor, a 13 éves Haven és a hétéves Hayes.

Jessica Alba és lánya még 2023-ban

Jessica Alba és lánya még 2023-ban

Jessica Alba lánya 16 éves lett

A színésznő, Jessica Alba egy babaképekkel és kiskori fotókkal is tarkított videót vágott össze lánya 16. születésnapja alkalmából. A videó alá ezt írta Jessica Alba a lányának: „Sírok, amikor ezt írom – a világ leggyengédebb érzése az anyukádnak lenni. Édes vagy, de bölcs is az első naptól fogva – csak azokat engeded a közeledbe, akikben megbízol – ez nagyon inspiráló. Azokat, akik finoman kezelik a köztetek felmerülő kihívásokat, hülyék lehetnek, de ami a legfontosabb, hitelesek. Úgy érzed meg, hogy ki hamis, mint senki más. Könnyedén kiállsz az igazad mellett, figyelmes és kedves vagy, és törődsz mindenkivel, aki körülvesz. Kifejlesztetted ezt a hihetetlen képességet, hogy segíts másokon anélkül, hogy elmerülnél a drámába, te vagy az a váll, amelyre oly sokan számítanak. Apuval együtt hatalmasat fejlődtünk melletted, mivel benned van ez a gyönyörű csendes, gyógyító energia, amely mindannyiunkat felemel. Annyira büszke vagyok rád, hogy azt választottad, ami jónak tűnik a jó helyett – amiért következetesen a mentális egészségedet választottad mindenekelőtt, és bocsánatkérés nélkül követed az álmaidat. Erős vagy, és még csak 16 éves! Mindannyian annyira áldottak vagyunk, és rendkívül hálásak a kapcsolatunkért – a kötelékünkért. Engem választottál anyukádnak – ez volt a legnagyobb ajándék. Jobban szeretlek, mint ahogy azt szavakkal valaha is kifejezhetném. Túl gyorsan nősz fel, de nem is lehetnék büszkébb.”

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images