Jessica Alba bob frizurája meghozza a kedvet a hajvágáshoz

2021. december 08.
Jessica Alba búcsút intett hosszú hajának, vagány bobbal várja az újévet.

A 40 éves színésznő az Instagramon mutatta meg az új bob snittet, amivel bizonyítja, a látványos hajvágással nem kell megvárni a tavaszt, tulajdonképpen bármikor érdemes bevállalni, apropó sem kell hozzá. Bár ez utóbbi kijelentés Jessica Alba, a The Honest Company beauty brand alapítója esetében nem feltétlenül igaz.

Bob frizura mellé szemhéjtus

A színésznő ugyanis a posztja alatt márkája új eyelinerét is beharangozta, amivel bárki könnyűszerrel szimmetrikus és persze látványos cicaszemeket tud rajzolni magának. Átalakulását videón is rögzítette, és nem felejtette el megemlíteni, hogy a frizurát Brittney Ryan mesterfodrásznak köszönheti. Új megjelenése a rajongói és kollégái körében is giga sikert aratott, rengeteg dicsérő kommentet kapott.

Bobot villantott Jessica Alba

Az önmagával kritikus színésznő márkáját még 2012-ben alapította, organikus és vegán termékeket kínál, legyen szó mindenmentes sminkekről, bőr-és hajápolási kozmetikumokról, vagy épp babaholmikról. A brand elképesztően gyorsan felkapott lett, számos szakmai díjat is bezsebelt, a színésznő pedig fel is hagyott a szakmájával, hogy márkáját építse.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés

 

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!