Ezzel a terápiával szépül Jessica Alba

2021. augusztus 19.
Ahhoz, hogy az arc „kamerakész” állapotba kerüljön, a hagyományos kozmetikumok nem elegendőek. Jessica Alba kozmetikusa elárulta, milyen eszközzel őrzi bőre fiatalságát a híres színésznő.

Shani Darden kozmetikus kezei között olyan hírességek szépülnek, mint Rosie Huntington-Whiteley, Kelly Rowland és Jessica Alba. A sztárkozmetikus 16 éves volt, amikor Los Angelesbe költözött, és bár eredetileg modell szeretett volna lenni, felkeltette érdeklődését a kozmetika és a wellness: „Megszületett bennem a felismerés, hogy nekem ezen területen kell elhelyezkednem. Ennek érdekében először elvégeztem egy masszázsterapeuta tanfolyamot, majd elcsábított a kozmetika – mesélte a szakember. – Az iskola elvégzése után egy bőrgyógyásznál, később egy plasztikai sebésznél dolgoztam. Ezzel annyi tapasztalatot szereztem, hogy volt bennem annyi bátorság, hogy megnyissam a saját szalonom.”

Jessica Alba

A sztárkozmetikus erre a beauty kütyüre esküszik

Arckezelései során, paciensei egyéni igényeinek megfelelően variálja a vibrációs terápiát, a mikrohullámot és a LED-fényt. A kezelést mindig az a határozza meg, hogy mire van szüksége a bőrnek. A vibrációs terápiánál azonnal érzékelhető eredmény érhető el, az ugyanis stimulálja és feszesíti az arcizmokat. „A vibrációs terápia során akusztikus hanghullámokat is alkalmazunk, a kezelés gyakorlatilag egy arcizom tréningnek tekinthető” – mondja Darden, és hozzáteszi, az eljárás nemcsak feszesít, de serkenti a keringést, javítja a bőr oxigénellátását, stimulálja a nyirokmirigyeket és nagyszerűen kezelhetők vele az állkapocsproblémák.

A használat gyakorisága nem korlátozott, annyiszor használjuk, ahányszor akarjuk. Tökéletes választás egy váratlan esemény, gyors sminkkészítés előtt is. Segítségével örökre búcsút mondhatunk a fáradt, ödémás arcnak, az eszköz csökkenti a ráncokat, enyhíti duzzanatokat – és ha mindez nem volna elég, a kezelés jó közérzetet is biztosít.

A kozmetikus hangsúlyozza, nemcsak arcunk hibátlan megjelenésére kell gondot fordítanunk, de bőrünk állapotára is. „Újra és újra megkísérlem az embereket meggyőzni a retinol használatának fontosságáról. A jó minőségű retinoltól nem kell félni, a trükk az, hogy a bőrt lassan szoktassuk hozzá” – magyarázza Darden, aki megsúgja, hogy a másik fontos hatóanyag a tejsav, amely azonnal ragyogóvá teszi a bőrt.

Forrás: Vogue Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!