Lajos herceg megint ellopta a show-t Károly király születésnapján

2024. június 15.
Lajos herceg sem maradhatott ki Károly király születésnapjáról, ahol ezúttal is sikerült ellopnia a show-t vicces és bájos grimaszaival.
Hihetetlenül aranyos: kiderült, mi volt Lajos herceg első szava

Mindenki izgatottan várta Károly király születésnapi parádéját – leginkább azért, mert Katalin hercegné tegnap bejelentette Instagramján, hogy a betegségével való küzdelem közepette ő is részt vesz az eseményen. De nemcsak a szülinapos Károly király és a nagy visszatérő Katalin hercegné miatt volt érdemes figyelni a parádét, hanem a lelkes nemesi gyerekek miatt is: különös tekintettel Lajos hercegre.

Lajos herceg, a mókamester

Arra már előre lehet számítani, hogy ha egy eseményen Lajos herceg is ott lesz, akkor biztosan tesz valamit, amivel a figyelem középpontjába kerül. A 6 éves Lajos herceg általában vicces grimaszokkal szokta szórakoztatni kisebb-nagyobb közönségét, és természetesen ez ezúttal sem volt másképpen. Lajos herceg először lelkesen táncolt a zenekar által játszott ritmusra, jobbra-balra billegtetve csípőjét, aztán a hatalmas bársonyfüggöny megkötője kötötte le a figyelmét, egy ponton pedig – ráunva az eseményekre – hatalmas, nem igazán leplezett ásításokkal lopta el a show-t. 

Az interneten természetesen imádták Lajos herceg aktuális „produkcióját”, és édesanyja, Katalin hercegné is vidám kacagással nyugtázta legkisebb gyereke bájosan rakoncátlan viselkedését. De úgy tűnik, nem mindenki rajongott a fiatal herceg magánakciójáért – az egyik felvételen jól látszik, ahogy Lajos herceg nővére, Sarolta egy kemény tiltással („elég legyen”) szólt rá, amikor a kisfiú előadta táncos performanszát az erkélyen. 

Ettől függetlenül a legtöbben imádták Lajos herceg friss szereplését is, ahogyan Katalin hercegné jelenléte is lelkes fogadtatásban részesült A walesi hercegné fehér kosztümben és fehér kalapban érkezett az eseményre és boldogan mosolygott három gyereke és Vilmos herceg oldalán.

Forrás: People Fotó: Getty Images