Benedek Tibor 15 éves fia már felnőtt csapatban vízilabdázik

2022. december 15.
Az alig 15 éves Benedek Mór apja nyomdokaiba lépett: a tehetséges fiút máris leigazolta a KSI felnőttcsapata.

Benedek Tibor és Epres Panni fia, Benedek Mór még csak 15 éves, de már jó ideje tudni lehet, hogy örökölte apja tehetségét. Az NLC beszámolója szerint már 2021-ben ámulva nézte a vízilabdás világ a fiú tehetségét: az akkor még csak 14 éves Benedek Mór összesen öt gólt szerzett a meccsen, a játékvezetőként közreműködő März Tamás „az egyik legtehetségesebb játékosként” hivatkozott rá.

benedek-tibor-belyeg-magyar-posta-evfordulo

Ezek után már nem is meglepő, hogy Benedek Tibor fia mostantól hivatalosan is a KSI ( Központi Sport- és Ifjúsági SE) felnőtt csapatának tagja lett. A fiú a Vasas elleni Magyar Kupa-mérkőzésen debütált, ahol sikerült gólt is szereznie, most pedig már első osztályú országos bajnokságon fog szerepelni.

Valószínűleg nem lehet könnyű teher a fiúnak Benedek Tibor nagyszerűségének árnyékában versenyeznie, de az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy Mór nagyszerűen állja a sarat. Az édesapja iránt érzett szűnni nem akaró tiszteletet és rajongást mi sem mutatja jobban, mint hogy idén még hivatalos bélyeget is kiadtak Benedek Tibor arcképével.

Fotó: Marie Claire-archívum

Olvass tovább!