Az 54 éves Catherine Zeta-Jones fürdőruhában mutatta meg isteni alakját

2024. június 26.
Catherine Zeta-Jones egy tükörben pózolós, fürdőruhás szelfivel mutatta meg a világnak, hogy miért tartják a mai napig a világ egyik legszebb és legcsinosabb nőjének.
Catherine Zeta-Jones fürdőruha

Catherine Zeta-Jones nagyon ért hozzá, hogy kell a közönséget érdekes tartalmakkal szórakoztatni. 

A színésznő nemrég megosztott magáról egy szelfit az Instagram-sztorijaiban, amin egy fekete, egyvállas fürdőruhában pózolt. Az 54 éves Catherine Zeta-Jones egy fedora típusú kalapot és sötét napszemüveget vett fel a fürdőruhához, a képet pedig ennyivel kommentálta: „Hoppá, lebuktam pózolás közben.”

Catherine Zeta-Jones istenien fest fürdőruhában

Catherine Zeta-Jones istenien fest fürdőruhában

A lenyűgöző formában lévő Catherine Zeta-Jones mindig is híres volt elegáns stílusáról és kifinomult megjelenéséről, de most, az 50-es éveiben is bizonyítja, hogy az idő múlása sem állíthatja meg ragyogását. 

A Chicago és a Zorro álarca sztárja 2000-ben ment hozzá feleségül a nála 25 évvel idősebb Michael Douglashez. A köztük lévő negyedszázados korkülönbség miatt sokan szkeptikusan fogadták Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas kapcsolatát, de az idő őket igazolta.

Házasságukból két gyermek született, a most 23 éves Dylan és a 21 éves Carys. A két gyerek a rivaldafényben nőtt fel, ennek ellenére szüleik igyekeztek őket viszonylag normális körülmények között felnevelni. 

Catherine Zeta-Jones és férje 2013-ban egy rövid időre különváltak. Akkoriban ért véget Douglas rákbetegségének kezelése és derült ki Zeta-Jones bipoláris depressziója. Az élet megtépázta a kapcsolatukat, de 2014-ben ismét kéz a kézben jelentek meg egy rendezvényen, és azóta is egymás mellett állnak. 

Forrás: dailymail.co.uk   Fotó: Getty Images