Ilyen jóképű férfivá érett Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia

2024. május 28.
Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas jóképű fia ritka szerelmes fotót posztolt a barátnőjével. Cameron Douglas tiszta apja!
Ilyen jóképű férfivá érett Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia

Hihetetlenül jóképű férfivá érett Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas huszonhárom éves fia. Dylan Douglas vasárnap egy Rolling Stones-koncerten járt, ahonnan ritka fotót posztolt barátnőjével. A friss diplomás Dylan fotóján jól látható, hogy a New Jersey-i Met Life Stadion zsúfolásig volt emberekkel, a két világsztár fia pedig a szerelmes fotó mellett egy videót is megosztott a színpadon játszó Mick Jaggerről és Keith Richardsról.

Dylan – aki szülei nyomdokába lépve maga is színészi babérokra szeretne törni – valószínűleg nagyon élvezte a koncertet, mivel annyira közel volt a színpadhoz, hogy mindent könnyen láthatott. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia korábban Grace Rosnerrel járt, de úgy tűnik, azóta vége szakadt a kapcsolatuknak, a friss fotón ugyanis egy másik lány szerepel.

„A Stones első számú rajongója” – írta húga a kommentszekcióban, míg édesanyja, Catherine hozzátette: „Annyira féltékeny vagyok❤️ Ez olyan klassz.” De Dylan féltestvére is üzent a szerelmespárnak. „Jól néztek ki” – írta Cameron Douglas.

A családról tudni lehet, hogy nagyon összetartóak, és a mai napig szeretnek együtt vakációzni. Augusztusban Caprira utaztak, karácsonykor pedig Indiában jártak, és mindig előre megtervezik, hogy hova fognak utazni a következő évben.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones 2000-ben házasodtak össze New Yorkban – nem sokkal azután, hogy a színész felfedezte, hogy távoli rokona Scarlett Johanssonnak – és a mai napig azon kevés sztárpárok közé tartoznak, akik hosszú évek után is turbékolnak.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images