Catherine Zeta-Jones és lánya egyforma ruhában tündökölnek

2024. április 26.
Catherine Zeta-Jones kölcsönadta lányának a születésnapjára az egyik ikonikus Ungaro ruháját 1999-ből. A ruha idősebb, mint Carys.
Catherine Zeta-Jones és lánya egyforma ruhában tündökölnek

Mit veszel fel a 21. születésnapodra, ha anyukád színésznő, akinek szekrénye tele van márkás ruhákkal? Természetesen egy testhezálló rózsaszín ruhát, ami természetesen idősebb, mint te. Catherine Zeta-Jones ugyanis kölcsönadta lányának az egyik ikonikus Ungaro ruháját 21. születésnapjára, amit 1999-ben viselt. A rózsaszín ruha idősebb, mint maga Carys. Carys Douglas – Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lánya – nemrég ünnepelte az Egyesült Államokban mérföldkőnek számító huszonegyedik születésnapját, az USA-ban ugyanis ez az alkoholvásárlási korhatár. Nem is csoda, hogy ezúttal Carys úgy döntött, hogy a jeles alkalomra édesanyja szekrényéből választ ruhát.

Így történhetett meg, hogy Catherine Zeta-Jones lánya felelevenítette édesanyja 25 évvel ezelőtti megjelenését, és egy rózsaszín Ungaro ruhát választott a színésznő gardróbjából, amit a sztár az 1999-es MTV Movie Awards díjátadón viselt. Ez volt az az esemény, ahol Catherine díjat nyert a Zorró álarcában nyújtott alakításáért. 

A gyöngyös pántokkal díszített rózsaszín szatén midiruha mellrészére fehér csipkét és virágos hímzést applikáltak, ami kétségtelenül hozzájárult ahhoz, hogy Carys születésnapja alkalmából azt írta az Instagramon, hogy: „a legtökéletesebb 21., amit csak kérhetek!” A bejegyzéshez természetesen édesanyja is hozzászólt. Azt válaszolta: „Megérdemled, édesem.”

A színésznő egy külön posztban is boldog születésnapot kívánt a lányának. „Te vagy az életem öröme. 21 éve néztem, ahogy azzá a leghihetetlenebb nővé válsz, aki ma vagy. Istentől kapott ajándék, amit soha nem veszek természetesnek, és az életem minden napján dédelgetek. Köszönöm, hogy vagy. Teljes szívemből szeretlek” – üzente Carysnek.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images