Goldie Hawn unokájával cukiskodott: mint két tojás, úgy hasonlítanak

2024. június 26.
Goldie Hawn nagyobbik fia, Oliver kislányával bohóckodott a családi nyaraláson. A színésznő le sem tagadhatná unokáját.
Goldie Hawn unoka

Goldie Hawn számára az a legnagyobb ajándék, ha minőségi időt tölthet családjával. A színésznő épp együtt vakációzik szeretteivel, innen osztott meg egy kedves képet a követőivel.

Az Instagramra feltöltött fotón a 78 éves Goldie Hawn unokájával, Rióval pózol. A 10 éves kislány édesapja Oliver Hudson, aki a színésznő Bill Hudsonnal kötött második házasságából született, mint lánya, Kate Hudson is.

A képen Goldie Hawn és Rio Hudson egyrészt nagyon cukik, másrészt nagyon-nagyon hasonlítanak egymásra.  A színésznő ezt írta: „Nyaralás a családdal! Ez a legnagyobb ajándék, amit valaha kaphat az ember.”

Az Óvakodj a törpétől! sztárja és jelenlegi párja, Kurt Russell 1983 óta vannak együtt, de nem házasok. A két színésznek 8 unokája van: Kate Hudson részéről Ryder, Bingham és Rani, Oliver Hudson részéről Bodhi, Wilder és a fotón is látható Rio, valamint közös fiuk, Wyatt Russell részéről Buddy és egy nemrég született kisfiú, akinek még nem árulták el a nevét.

Egy korábbi interjúban Goldie Hawn úgy nyilatkozott, hogy szerinte gyerekei, Kate, Oliver és Wyatt sikeresen boldogulnak az életükben, így helyettük most már inkább unokáival osztja meg tanácsait.

„Dolgozz a megélhetésedért, maradj együttérző és maradj realista! Ezt gondolom, és ezt adom tovább, mert az apám is ezt tanította nekem: maradj a valóságban! Ne hagyd, hogy elsodorjanak a dolgok” – mondta Goldie Hawn.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images