Goldie Hawn ezektől az egyszerű és olcsó szépségtrükköktől ragyog

2023. július 18.
Goldie Hawn, aki kitartóan Hollywood egyik legfényesebb, legvidámabb napsugaraként ragyog, híres arról, hogy az egyszerű szépségtrükkök nagy híve.
Goldie Hawn olcsó szépségtrükkök

Számos hírportál és szépségmagazin kért már fel plasztikai sebészeket különböző hírességek arcának véleményezésére, és annak megvizsgálására, hogy vajon ki mivel tartja kordában az évek múlásának jeleit az arcán.

A Hollywood történetének legszebb dívái közé sorolt Goldie Hawn évtizedekig hibátlan bőrét ma, 77 évesen már sokszor, sokféle beavatkozás kapcsán emlegették. Hialuronsavas töltés az orcákba, arcplasztika, botox, sőt még a szemhéjműtét is előkerült a feltételezett plasztikai beavatkozások között, de egy biztos, a világ összes plasztikai kezelése is kevés lenne egy hasonlóan fiatalos megjelenéshez és sportos életvitelhez.

Nézzük, mivel és hogyan tartotta magát frissen Goldie az évtizedek során?

Egyszerűség, nagyszerűség: olcsó szépségtrükkök

„Szuper krémek léteznek. Ezzel és azzal dúsított formulák, de én az olajfogyasztásra esküszöm” – mondta a PopSugarnak. „A bőr a legnagyobb szervünk, és ahogy öregszünk, egyre szárazabb leszel.” Goldie ahelyett, hogy drága arckrémeket választana, az olívaolajra esküszik. „Lefekvés előtt elfogyasztok két evőkanál olívaolajat, és az arcomat is alaposan megmasszírozom olajjal.”

A Wall Street Journal szerint kókuszolajat használ az arcára, és nyakára is visz fel belőle. A természetes szépségtitkot a lánya, Kate Hudson is alkalmazza. Goldie Hawn az olajat be is masszírozza az arcába, mégpedig minden egyéb fakszni, kiegészítő készülék nélkül. Egyszerű technikájáról a Rescu nevű ausztrál lapnak mesélt, mondván, hogy miután minden este alaposan megmossa az arcát, „körülbelül három percig masszírozom, majd krémmel is bekenem, és elmegyek aludni”. Reggel, ébredés után pedig ismét megmasszírozza az arcát.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

Goldie Hawn legfontosabb szépségtrükkje az életmód

A színésznő állítólag kiegyensúlyozott étrendet követ, gyümölcsökben, zöldségekben és sovány fehérjékben gazdag diétát, amellyel belülről is táplálja bőrét. Emellett Goldie Hawn köztudottan aktív, biciklizik, túrázik, jógázik és táncol.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

A sztár a meditációt is régóta beépítette az életébe a mentális jólét fenntartása érdekében, a hasonló stresszcsökkentési technikák pedig köztudottan döntő szerepet játszhatnak Goldie Hawn fiatalos ragyogásának megőrzésében.

Fotó: Getty Images, Instagram