Goldie Hawn és Kurt Russell rögtönzött bábozását te sem bírod ki nevetés nélkül

2023. április 27.
Goldie Hawn egy Donald kacsa bábot személyesített meg, míg férje, Kurt Russell Goofy bőrébe bújt a vacsoraasztal mellett. Mutatjuk a zseniális videót!

Azt jól tudjuk, hogy Goldie Hawn és Kurt Russell szereti szórakoztatni a családját, és velük együtt az internet népét! Nem olyan régen még Goldie Hawn zseniális plázatáncát imádtuk, de az is emlékezetes volt, mikor férjével, Kurt Russell-lel együtt látványos jelmezekbe bújtak unokájuk születésnapján.

Ezúttal egy elképesztő „bábelőadást” rögtönöztek egy étterem kerthelyiségében: Goldie Hawn egy Donald kacsa, míg Kurt Russell Goofy bábot húzott – valószínűleg unokájuk szórakoztatására.

Goldie Hawn nagyon meggyőzően hozza a hápogást és Russell is végig benne marad a karakterben (vagyis egészen addig, míg mindketten nevetésben törnek ki). A zseniálisan vicces felvételhez Hawn annyit fűzött, hogy „gyakorolják kommunikációs készségeiket”, és az előadást még lányuk, Kate Hudson sem hagyta szó nélkül. „Igen, tőlük tanultunk mindent…” – jegyezte meg ironikusan a videó alatt.

Forrás: People Fotó: Getty Images