Eszméletlen cuki videón, ahogy Lajos herceg apja mozdulatait utánozva táncol

2024. június 28.
Lajos herceg a brit királyi család aktuálisan legnagyobb mókamestere, amit egy új videón látható táncmozdulatai bizonyítanak.
Lajos herceg tánc

Nemrégiben derült ki a nagyközönség számára, hogy Vilmos herceg és gyermekei óriási Taylor Swift rajongók. Ennek kapcsán természetesen az apuka és a kicsik is ott tomboltak az amerikai énekesnő nagykoncertjén a Wembley Stadionban. Taylor Swiftet rengetegen imádják, így nem is az volt a meglepő, hogy Vilmos herceg is a rajongók közé tartozik, hanem inkább az, amilyen lelkesen táncol is a popsztár zenéjére.

Azóta viszont híreket kaptunk arról, hogy kihívója is akadt a „Királyi Család Legjobb Táncosa” kategóriában, mégpedig kisebbik fia, Lajos herceg személyében. Az X-re (korábban: Twitter) ugyanis kiderült egy videó, amelyen azt láthatjuk, hogy a kis Lajos az apjáéra megszólalásig hasonlító mozdulatokkal táncolgat egy rendezvényen. 

Lajos herceg, a táncos mókamester

A kis Lajos herceg nem először mutatja jeleit annak, hogy lehet rá számítani, ha az embernek egy kis nevetésre van szüksége. A 6 éves herceg ugyanis szinte az összes királyi rendezvényen valamilyen meglepő húzással hívja fel magára az emberek figyelmét. Legyen szó vicces grimaszokról, integetésről, vagy akár táncikálásról, garantált, hogy Lajos herceg nem fog csalódást okozni, ami a csibészséget illeti. 

Lajos herceg egy hivatalos rendezvényen ásítozik

Lajos herceg egy hivatalos rendezvényen ásítozik

A nemrégiben Károly király születésnapja alkalmából tartott rendezvényen is hű maradt önmagához. Lajos herceg először lelkesen táncolt a zenekar által játszott ritmusra, jobbra-balra billegtetve csípőjét, aztán a hatalmas bársonyfüggöny megkötője kötötte le a figyelmét, egy ponton pedig – ráunva az eseményekre – hatalmas, nem igazán leplezett ásításokkal lopta el a show-t. 

Dehát senki sem hibáztathatja a Lajos herceget ezek miatt az ártalmatlan komiszkodások miatt, a kisfiú pont úgy viselkedik, ahogy bármely más unatkozó 6 éves tenné egy komoly rendezvényen.

Forrás: x     Fotó: Getty Images