Zac Efron arca kiakasztotta a rajongóit az új filmjében

2024. június 30.
Zac Efron új filmje, a Családi affér itthon is kijött a Netflixen, néhány rajongó azonban kiakadt azon, hogy néz ki a színész arca, miután megosztott egy videót az Instagram-oldalán.
Zac Efron arca egészen megváltozott

Zac Efron legújabb filmje a hétvége toplistás filmjei között szerepel a Netflixen. Bár a színész rajongói nagyon várták már a Családi affér című vígjátékot, egészen más miatt kavart nagy port a világhálón.

Zac Efron arca egészen megváltozott

Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King a film premierjén

A 36 éves Zac Efron ugyanis a premier napján megosztott Instagram-követőivel egy werkvideót még a forgatásról, ahol bepillantást engedett a Családi affér kulisszái mögé. A videóban Nicole Kidman oldalán tűnik fel, ahogy együtt nézik a 24 éves Joey Kinget egy olyan jelenet forgatása közben, amelyben a lány karaktere megfullad egy szőlőszemtől, nekimegy az ajtónak és eszméletlenül esik össze.

A felvételt Zac és Nicole a színfalak mögül nézte, majd megfordította a kamerát, hogy a reakcióik is megörökítésre kerüljenek, és megdicsérte Joey-t a kiváló színészi játékáért.

Zac Efron arca kiborította a rajongókat

Persze nem csak a kulisszák mögötti pillanat keltette fel a rajongók figyelmét, sokkal inkább Zac Efron arca. Aggódó kommentek özönlöttek a poszt alá, amelyben azon aggódtak, vajon mi történhetett Zac Efron arcával. Meggyanúsították azzal is, hogy túlzásba vitte a plasztikai műtéteket. Néhány rajongó azonban gyorsan megvédte a színészt, felidézve az arcműtétet, amelyen évekkel ezelőtt egy súlyos otthoni baleset után esett át.

Zac Efron akkor őszintén beszélt az incidensről és annak következményeiről. A Men’s Health magazinnak még 2022-ben nyilatkozta, hogy milyen megrázó élmény volt, amikor a házában zokniban elcsúszott és összetörte az állkapcsát. A színész a baleset következtében súlyos arcsérülést szenvedett, mert ahogy elvesztette az egyensúlyát, a szökőkút sarkának csapódott az arca és eszméletét vesztette. A balesetben Zac Efron arca komoly sérülést szenvedett, az állcsontja zúzódott erősen. A felépülés nem volt könnyű, az arcizmai jelentősen megduzzadtak és gyógytornász segítségével regenerálódott. És bár valóban jelentősen megváltozott az arca, Zac Efront nem zavarják a találgatások.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images