A Bridgerton új részeivel és más izgalmas premierekkel indítja a Netflix a júniust

2024. május 30.
A Netflix a Bridgerton új részeivel, Nicole Kidman, Zack Efron és Glen Powell filmjével, valamint David Letterman műsorának premierjével robbantja be a júniust.
A Bridgerton új részeivel és más izgalmas premierekkel indítja a Netflix a júniust
  • A Netflix olyan izgalmas műsorokkal indítja a júniust, mint a Bridgerton új részei, vagy Nicole Kidman legfrissebb romantikus vígjátéka.
  • 2024 júniusában érkezik a Hit Man, az A Family Affair, a Bridgerton harmadik évadának befejező epizódja és David Letterman beszélgetős műsora is a Netflix felületére.
  • Összegyűjtöttük a Netflix legizgalmasabbb júniusi sorozat- és filmpremierjeit.

Egy hónappal az első részek után jön a Bridgerton harmadik évadának várva várt lezárása, Glen Powell túlfűtott jelenetekkel, Nicole Kidman és Zack Efron pedig egy romantikus vígjátékkal készültek nekünk a nyár elejére. Lesz tehát minden, ami szem-szájnak ingere, de addig is mutatjuk azokat a műsorokat, amiket a legjobban várunk.

Javában tombol a nyár, és a forróság ezzel együtt megérkezik a Netflix kínálatába is. Most, hogy minden rajongó kipörgette a Bridgerton harmadik évadának első felét, hamarosan a lezárás is megérkezik, Glen Powell pedig Jason Momoa új barátnőjével, Adria Arjonával bonyolódik fülledt viszonyba a Hit Manben. A Netflix júniusban a nevetést is biztosítja, mégpedig Keith Robinson és Jo Koy új stand-up különlegességeivel. Ami az új dokumentumfilmeket illeti, a június 19-i Black Barbie a Mattel első fekete babájának történetét és hatását meséli el. A június 5-i How to Rob a Bank pedig kevésbé derűs, és egy seattle-i bankrablóra összpontosít az 1990-es évekből.

Netflix-premierek 2024. június:

1. Hit Man

Richard Linklater legújabb filmje – ahogyan a Vanity Fair munkatársa, Richard Lawson fogalmazott kritikájában – egy „kockázatos flörtre” épül a bérgyilkosnak álcázott New Orleans-i nyomozó, Gary Johnson (Glen Powell), aki egyébként társírója és főszereplője is a filmnek) és potenciális ügyfele, Maddy között (Adria Arjona) között. A kétségbeesett háziasszony kiutat keres bántalmazó házasságából, és véletlenül egy magát bérgyilkosnak kiadó rendőrt bérel fel, aki fel akarja számolni a helyi alvilágot – mégis mi is sülhetne el rosszul? A Hit Man május 24-én debütál a mozikban, és június 7-én kerül majd a Netflixre.

2. My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman, 5. évad

A My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman követő fejezetében David Letterman olyan emberekkel készített hosszú interjúkat a stúdión belül és kívül, akik általában uralják a bulvárlapok hasábjait, Kim Kardashiantól, George Cloone-tól, Malala Yousafzaitól, Jay-Z-től és Tina Fey-től kezdve Will Smithen át Billie Eilishig és Barack Obamáig. Letterman show-ja 2018. január 12-én mutatkozott be a Netflixen. Sorozatának ötödik évadában a műsorvezető széles körű beszélgetéseket folytat többek között a Grammy-díjas Miley Cyrusszal és a kosárlabdázó legenda Charles Barkley-vel is. Az új epizódok június 12-én debütálnak majd.

3. Bridgerton 3. évad 2. rész

A Bridgerton családban nyolc testvér keresi a szerelmet és a boldogságot London arisztokrata köreiben. A sorozat harmadik évadát két részre osztották: az első négy epizód május 16-án érkezett meg a Netflix felületére, az utolsó négy rész premierje pedig június 13-án debütál majd a streaming platformon. A széria készítői eredetileg nem terveztek szünetet, a Vanity Fairnek úgy nyilatkoztak, hogy a Netflix szerette volna kettéosztani az évadot. Ennek valószínűleg sok rajongó nem örült, de így legalább van mire várni a következő évad előtt.

4. A Family Affair

Több mint egy évtizeddel azután, hogy együtt játszottak Lee Daniels Az újságos fiú (The Paperboy) című filmjében, Nicole Kidman és Zac Efron szerelmespárként térnek vissza közös, új romantikus vígjátékukban. Csak képzeld el, hogy édesanyád (Kidman) a volt főnököddel (Efron) kezd románcba – pontosan ezt tette legújabb filmjében Richard LaGravenese, az I Love You rendezője. A fiatal Zara ugyanis egy filmsztár, Chris Cole asszisztenseként dolgozik, egészen addig, amíg Chris bele nem szeret az anyjába. Az A Family Affair június 28-án érkezik a Netflixre.

Forrás: Vanity Fair, Fotó: IMDB