Ritkán látott, csoda szép lánya köszöntötte a 78 éves Sylvester Stallonét

2024. július 07.
Sylvester Stallone tegnap ünnepelte 78. születésnapját – a nagy nap alkalmából különleges képválogatással köszöntötte őt csoda szép középső lánya.

Július 6-án ünnepelte születésnapját Sylvester Stallone, a Rocky sztárja idén töltötte be 78. évét. A különleges nap alkalmából a színészt természetesen gyerekei is felköszöntötték, köztük középső lánya, Sistine Rose Stallone is, aki egy nem mindennapi fotóválogatással tisztelgett apukája előtt.

Huszonnégy órán keresztül elérhető Instagram-sztorijában Sylvester Stallone lánya megosztott néhány gyerekkori fotót is: az egyik képen egy versenyautóban ül híres papájával, a másikon kedvesen mosolyognak a kamerába. A képek mellé Sistine azt írta: „Boldog szülinapot a világ legjobb apukájának, olyan szerencsés vagyok, hogy vagy nekem.” 

Az biztos, hogy a képek alapján Sylvester Stallone elképesztően odaadó apuka, aki legendás színészkarrierje mellett is szakított rá időt, hogy ott legyen gyermekei mellett. És ez persze nemcsak Sistine-re vonatkozik!

Sylvester Stallone, a családapa

Nem mindenki tudja, hogy Sylvester Stallone elkötelezett, nagycsaládos édesapa. Első, Sasha Czack színésznővel közös házasságából két fia született, Sage Moonblood, aki apja nyomdokait követve színészkedni kezdett, sőt, ő alakította Stallone fiát a Rocky 5-ben, és aki 2012 nyarán tragikus hirtelenséggel, szívbetegség miatt életét vesztette, és Seargeoh. Második felesége, Jennifer Flavin modell három lánnyal ajándékozta meg a színészt: a legnagyobb Sophia Rose, őt követte Sistine Rose és a legkisebb, Scarlet Rose Stallone.

Sylvester Stallone egyébként leginkább a Rocky-sorozat és a Rambo-filmek kapcsán ismert, de láthattuk olyan családi vígjátékokban is, mint az Állj, vagy lő a mamám vagy a Tango és Cash. Sőt, még rajzfilmkaraktereknek is kölcsönözte a hangját. Bár egy ideje érthető módon már kevésbé aktív, 2023-ban még láthattuk a Feláldozhatók-sorozat negyedik részében, és IMDB-oldala alapján úgy tűnik, hogy még számos további produkciót tervez a közeljövőben. 

Kevesen tudják egyébként, hogy a filmsztár, aki eredetileg sportolónak készült, maga írta a Rockyt, ami végül meghozta neki a világhírt és a ’80-as, illetve ’90-es évek egyik legnépszerűbb színészévé tette őt.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images