Nahát, ők már elváltak? Sztárpárok, akiknek szinte lemaradtunk a szakításáról

2022. szeptember 08.
Hiába is szeretnénk, az oltárnál megfogadott holtomiglan, holtodiglan sajnos nem mindig tarthat örökké. Ám akadnak páran, akik tökéletesen el tudták titkolni, hogy a házasságuk véget ért.

Szakítani sohasem könnyű – és aligha akad valaki, aki jobban tisztában lenne ezzel, mint egy sztár. Ha ugyanis egy világszerte ismert ember dönt úgy, hogy véget vet a kapcsolatának, a média azonnal lecsap rá, és a bulvárlapok szalagcímekben, továbbá címlapokon taglalják, miért futhatott zátonyra a románcuk. Éppen ezért érhető, hogy sokan közülük megpróbálják a nyilvánosságtól távol élni a magánéletüket – de legfőképpen a szerelmi viszonyaikat. Így fordulhat elő az is, hogy gyakran csak akkor tudjuk meg, hogy válságba került egy sztár házassága, amikor a felek már elindították a válópert. A listákon szereplő hírességek például ügyesen eltitkolták, hogy sajnos mégsem tudták betartani az esküvőjükön tett fogadalmukat és nem maradnak együtt jóban-rosszban, amíg a halál el nem választja őket. Úgyhogy a válásuk híre tényleg meglepetésként ért mindenkit…

Alexis Bledel és Vincent Kartheiser

Alexis Bledel és Vincent Kartheiser

A Szívek szállodája sztárja titkos ügynököket megszégyenítő módon védte a magánéletét a médiától – olyannyira, hogy máig nem tudni, hogy hívják a fiát, aki 2015 őszén jött világra. (Sőt, még a gyerkőc születésnapjának pontos dátumát sem hozta nyilvánosságra.) Az apuka egyébként nem más, mint Vincent Kartheiser, akinek Alexis 2014 júniusában mondta ki az igent. A házasságuk azonban a nyolcadik évében megfeneklett, és anélkül, hogy bármiféle információt hallhattunk volna a kapcsolati válságukról, 2022 augusztusában kiderül, hogy a férfi már beadta a válókeresetet.

Candice Accola és Joe King

Candice Accola és Joe King

A Vámpírnaplókból jól ismert színésznő élete anélkül is irigylésre méltónak tűnt, hogy filtereken keresztül próbálta volna meg bemutatni azt. És bár éveken át azt hittük, a The Fray tagja, Joe King számára az igazi, a pár kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva tavasszal pontot tett a házasságuk végére – méghozzá a legnagyobb titokban. Akik ugyanis aktívan követik Candice-t Instagramon, jól tudják, hogy bejelentés helyett a sztár egyszerűen csak törölte a közös fotókat. A szakításuk körülményeiről tehát gyakorlatilag semmit sem tudunk, de két lányukat, Florence-t és Josephine-t azóta is együtt nevelik.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin

A Rocky-filmek sztárja idén ünnepelte a 25. házassági évfordulóját a feleségével (és lányai anyjával), éppen ezért szó szerint sokkolta a világot, amikor 3 hónappal a nagy nap után, 2022 augusztusában beismerték, elválnak.

Cam Gigandet és Dominique Geisendorff

Cam Gigandet és Dominique Geisendorff

Az Alkonyat sztárja 2008-ban vette feleségül Dominique-ot, aki három gyermekkel ajándékozta meg őt a házasságuk során. Ám a románcuk sajnos nem happy enddel zárult, mert egyszer csak a derült égből villámcsapásként szembesülhettünk azzal, hogy igazából már májusban szakítottak és a válóper is folyamatban van…

Fotó: Getty Images

A válások még a királyi családokban is botrányossá válhatnak…