Veszélyesen gyönyörűek Sylvester Stallone lányai

2022. július 06.
A ma 76 éves Sylvester Stallone nemcsak filmes sikereire, hanem lányaira is méltán büszke!

A napnál is világosabb, hogy a ma 76 éves Sylvester Stallone felnőtt lányai körül sok lelkes érdeklődő legyeskedik, kérdés azonban, hogy a Rambóként és Rockyként elhíresült színész miként teljesít apósszerepben. Nem biztos, hogy könnyű dolguk van a férfiaknak, akik beleszeretnek Stallone lányaiba!

Sylvester Stallone

Az akcióhős példás férj és nagyszerű családapa, aki három lányáért bármire képes. Második felesége, Jennifer Flavin modell ajándékozta meg a lányokkal: a legnagyobb Sophia Rose, őt követte Sistine Rose és a legkisebb, Scarlet Rose Stallone.

Első házasságából született két fia is, Sage Stallone 2012-ben fiatalon meghalt, öccse Seargeoh Stallone most 43 éves.

Gondoltad volna, hogy ilyen gyönyörűek Sylvester Stallone lányai?

Sylvester Stallone feleségével és lányaival 2010-ben

Sophia Rose Stallone

Idén ünnepli 26. születésnapját, kommunikáció szakon diplomázott és a filmes szakmába is belekóstolt az egyetemen. A középső Stallone lánnyal közösen egy podcastot működtetnek, ahol egészség és lifestyle témában beszélgetnek meghívott vendégekkel. Ez a téma nem áll távol tőle, hiszen szívbetegsége miatt oda kell figyelnie az egészségére. Modellként is vállalt már munkát, semmi kétség, imádja őt a kamera!

Sophia Rose Stallone

Sophia Rose Stallone

Sistine Rose Stallone

Ő az, aki külsőre legjobban hasonlít az anyukájára, pályaválasztását illetően viszont az apukájára ütött: Sistine Stallone több kisebb szerepet is eljátszott filmekben, együtt dolgozhatott Bruce Willisszel is. Mindkét testvérével nagyon jó kapcsolatot ápol, de azt sem rejti véka alá, hogy időnként rivalizálnak egymással. Szerencsére csak egészséges határok között teszik mindezt, szinte szórakozásként tekintenek a másik heccelésére, miközben imádják egymást és a szüleiket.

Sistine Stallone

Sistine Stallone

Scarlet Rose Stallone

Ő a legkisebb lány a családban, izomkolosszus apukája legféltettebb kincse. Két évvel ezelőtt érettségizett, de már most szép sikereket ért el modellként. Scarlet abban hasonlít nagyon az apukájára, hogy kiemelten fontos számára a sport, rengeteget edz és elszántan mélyíti tudását az alakformálásról. Nemcsak nővéreivel, de a papájával is gyakran viccelődik, erről pedig rendszeresen hírt ad közösségi oldalán.

Scarlet Rose Stallone

Scarlet Rose Stallone

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?