A sármos Henry Cavill várandós barátnőjével kézen fogva érkezett Londonba

2024. július 12.
Henry Cavill, a Superman és a Witcher sztárja áprilisban jelentette be, hogy barátnője várandós.
Henry Cavill várandós barátnő

Henry Cavill élete legnagyobb szerepére készül: nemsokára apa lesz. 

A 41 éves Henry Cavillt egy londoni hotelba megérkezve kapták lencsevégre. Mellette ott volt várandós barátnője, a 34 éves Natalie Viscuso is. A páros egy 75 milló forintos Bentley-vel érkezett a szállodához. 

A Superman sztárja egy laza kockás inget, sötétkék farmert és cowboy csizmát viselt, míg Henry Cavill barátnője egy lenge ruhát választott erre a napra egy crop pulcsival. A szállásra menet Cavill még a rajongókat is el tudta varázsolni pár autogram kiosztásával.

Henry Cavill és Natalie közel három éve alkotnak egy párt. A színész először úgy vállalta fel kapcsolatukat, hogy 2021-ben megosztott egy barátnőjével együtt sakkozós képet az Instagramon. Ezek után már együtt jelentek meg az Enola Holmes 2. premierjén a vörös szőnyegen.

Henry Cavill elárulta, hogy apa lesz: első gyermekét várja barátnőjétől, Natalie Viscusótól.

Henry Cavill elárulta, hogy apa lesz: első gyermekét várja barátnőjétől, Natalie Viscusótól

A hírek szerint Natalie már a babaváró bulit is lerendezte, ugyanis a várandósságát bejelentő poszt alatt a gratulációk mellett barátnői arra is utaltak, hogy mennyire jól érezték magukat az összejövetelen. 

A Vaják főszereplője, Henry Cavill sem tudta véka alá rejteni lelkesedését. Idén apák napján az Instagramon osztott meg egy fotót, amin az elkészült babaszobában pihenget. Boldog apát napját kívánt minden illetékesnek, és hozzátette, alig várja, hogy csatlakozzon az apukák csoportjához.

„…Ne aggódjatok, a párnák nem lesznek az ágyban, mire a kicsi megérkezik, csak pillanatragasztó és szikék, hogy Warhammer maketteket építhessen” – utalt az egyik kedvenc hobbijára viccesen Henry Cavill.

A párosról készült legfrissebb fotókat ITT tudod megnézni!

Forrás: mirror.co.uk     Fotó: Getty Images