Henry Cavill apa lesz – a barátnője az első gyereküket várja

2024. április 16.
Henry Cavill elárulta, hogy apa lesz: első gyermekét várja barátnőjétől, Natalie Viscusótól.
Henry Cavill apa lesz

A 40 éves színész az Access Hollywoodnak erősítette meg az örömteli hírt új filmjének, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare-nek hétfői premierjén. „Nagyon izgatott vagyok. Natalie és én is nagyon-nagyon izgatottak vagyunk” – mondta Henry Cavill a csatornának.

Henry Cavill és 34 éves barátnője már közel három éve vannak együtt, Az Igazság Ligája sztárja 2021-ben tette hivatalossá kapcsolatukat egy Intagramra posztolt fotóval. A pár 2022-ben az Enola Holmes 2 premierjén debütált a vörös szőnyegen.

Henry Cavill 2017-ben így nyilatkozott az apaságról: „Ha egyszer gyerekeim lesznek, én akarok az az apa lenni, aki szaladgál utánuk. Fitt és egészséges apa akarok lenni, nem akarok bicegni.”

A színész barátnője, Natalie Viscuso is Hollywoodban tevékenykedik, csak nem a kamerák előtt. A 34 éves nő a Roy Lee’s Vertigo Entertainment nevű Los Angeles-i produkciós cég alelnöke, míg korábban a Legendary Entertainment televíziós és digitális stúdióinak volt az alelnöke.

Henry Cavill elárulta, hogy apa lesz: első gyermekét várja barátnőjétől, Natalie Viscusótól.

Henry Cavill elárulta, hogy apa lesz: első gyermekét várja barátnőjétől, Natalie Viscusótól

Gyerekként egyébként kipróbálta magát a kamera előtt is: 15 évesen feltűnt az MTV My Super Sweet 16 című műsor első évadában – ez volt az a sorozat, amelyben nagyon drága és nagyon puccos 16. születésnapi bulikat mutattak be. Natalie Viscusót is egy olyan 15 éves lánynak mutatták be, aki egy 5 millió dolláros házban él, és az édesapja Bentley és Ferrari típusú autóival szeli a várost.

A nő gazdag családból származik, az édesapja egy egykori éjszakaiklub-mogul, ennek köszönhetően szerepelhetett gyerekként az MTV műsorában.

Henry Cavill utolsó olyan kapcsolata, amelyet nyilvánosan is felvállalt, 2016-ban volt, az akkor még tinédzser Tara Kinggel.

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail